Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk
25. júna 2020, 10:37
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Časovo obmedzená akcia prináša Xiaomi Redmi Note 9 s výraznou zľavou

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Od dnešného dňa do 23:59 30. júna môžeš využiť zľavu na Redmi Note 9 v pamäťových verziách 3/64GB a 4/128GB.

 

Časovo obmedzená akcia prináša Xiaomi Redmi Note 9 s výraznou zľavou
Zdroj: Xiaomi

Oficiálny distribútor Mi Store Slovensko predstavuje špeciálnu časovo obmedzenú akciu, v rámci ktorej si môžeš zadovážiť telefóny Redmi Note 9 EEA 3+ 64  a Redmi Note 9 EEA 4+ 128 za zvýhodné ceny aj v porovnaní s bežnými ľudovými cenovkami. 

Z pôvodných 209 eur za 64-gigabajtovú verziu je teraz len 189 eur, za 128-gigabajtovú verziu zaplatíš len 209 eur namiesto pôvodných 229 eur. 

Čo je však najdôležitejšie, zľava platí len do 23:59 30. júna. 

Platí, že nielen od nových vlajkových lodí čínskej značky Xiaomi môžeš mať právom obrovské nároky. Aj populárne výhodnejšie modely implementujú všetky funkcie, ktoré k pohodliu v živote potrebuješ, zároveň sú dizajnovými skvostmi, ktoré nebudeš musieť meniť hneď ďalší rok. 

Do aktivity pre všetkých technologických nadšencov sa zapájajú aj ďalšie známe eshopy, kde rovnako kúpiš Redmi Note 9 za akciovú cenu do konca júna. Zoznam všetkých prevádzok a online obchodov:

Časovo obmedzená akciá prináša Xiaomi Redmi Note 9 s výraznou zľavou
Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 9 – to je nadupaný fotoaparát a obrovská výdrž batérie

Už v poradí deviaty nástupca série Note od Xiaomi tentokrát prináša 6,53 “FHD + DotDisplej. Samozrejme, nezabudlo sa ani na základné doplnky ako je IR ovládanie, NFC, AUX jack a nabíjanie pomocou univerzálneho USB typ-C konektora. Redmi Note 9 je vybavený vysoko výkonným osemjadrovým procesorom s maximálnou taktovacou frekvenciou 2,0 GHz, s frekvenciou GPU 1 000 MHz, pre bezproblémový herný zážitok.

So 48MP hlavným fotoaparátom zachytíš všetky svoje obľúbené momenty. Širokouhlý objektív, makro objektív a objektív pre snímanie hĺbky ti zaistia najlepšie zábery bez ohľadu na scenériu, ktorú chceš zvečniť. Poradí si aj so zábermi, na ktorých chýba svetlo. 

Inovatívna veľkokapacitná batéria vydrží až 16 hodín nepretržitej navigácie alebo gamingu, pri prehrávaní hudby až skoro 150 hodín. Rýchle nabíjanie sa zastavilo na úrovni 18W. 

Časovo obmedzená akciá prináša Xiaomi Redmi Note 9 s výraznou zľavou
Zdroj: Xiaomi
Domov
Zdieľať
Diskusia