Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Ghymtech.
24. júna 2020, 8:53
Čas čítania 1:06
Sponzorovaný obsah

Festival elektronickej hudby Ghymtech avizuje veľké novinky: zahraničného hosťa, druhý stage zameraný na house, tech house aj EDM

KULTÚRA
Uložiť Uložené

V Autocampingu v obci Jelenec pri Nitre sa 17. júla bude konať už ôsmy ročník elektronického festivalu Ghymtech.

V Autocampingu v obci Jelenec pri Nitre sa 17. júla bude konať už ôsmy ročník elektronického festivalu Ghymtech. Aj napriek pandémii sa organizátorom podarilo udalosť dvojnásobne zväčšiť a oznamujú veľkú novinku, ktorou je druhý stage. Očakávať môžeš aj bohatšiu vybavenosť areálu, čo je však najdôležitejšie, obľúbená oslava elektronickej hudby avizuje žánrovú expanziu. Prvýkrát v histórii Ghymtechu si tak budeš môcť užiť okrem techna aj štýly ako house, tech house a EDM.

Prvýkrát aj s hosťom zo zahraničia

Okrem druhého pódia sa akcia môže pochváliť aj vôbec prvým zahraničným hosťom. Ide o zvučné meno svetovej techno scény –  Fernanda Martins. Brazílska DJka a producentka, ktorá si vďaka svojej úžasnej technike mixovania, skvelej charizme a nezameniteľnému spôsobu komunikácie s davom vykopala svoje miesto na svetovej techno scéne.

Okrem nej bude Blue stage hostiť top mená slovenskej techno scény ako Toky, Boss, Elsy, Matthew, Bari, Qwerty a Jajo. Premiérové pódium nesie názov Red stage a svojím obsadením nijako nezaostáva za svojím modrým bratom. Toto pódium bude hostiť DJskú špičku domácej elektronickej scény s menami ako Milan Lieskovský, Emtydee, Tamira, Johnny De City a The Grandpa.

Festival elektronickej hudby Ghymtech avizuje veľké novinky: Druhý stage prinesie zahraničných hostí, house, tech house aj EDM
Zdroj: Ghymtech

Nezameniteľný areál

Obrovskou devízou a zároveň nenapodobiteľným lákadlom Ghymtechu je prírodný areál Autocampingu, v ktorom sa festival každoročne koná.

Tešiť sa môžeš na gastro zónu, kde si na svoje prídu mäsožravci aj vegetaríáni a oddýchnuť si budeš môcť v chill out zóne. V areáli sa nachádza aj festivalové mestečko, pre náročnejších sú neďaleko  dve ubytovacie zariadenia s viacerými možnosťami ubytovania pre jednotlivcov aj pre skupiny.

Organizátori tak hudbu spájajú aj s prírodou, vychutnať si ju môžeš pod korunami stromov na okraji Tribečského lesa. Samozrejme, vzhľadom na aktuálnu situáciu prihliada tím Ghymtech aj na odporúčania Úradu verejného zdravotníctva. To zároveň znamená, že je kapacita výrazne obmedzená, odporúčame preto ponáhľať sa s kúpou lístka v predpredaji.

Domov
Zdieľať
Diskusia