Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2020, 14:16
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Podnikateľa Jozefa Majského zadržala polícia priamo v nemocnici, ešte ho čaká operácia

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najvyšší súd trestné stíhanie pre jeho zdravotný stav v minulosti prerušil.

Podnikateľa Jozefa Majského čaká ďalšie pojednávanie Najvyššieho súdu v kauze nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Nové pojednávanie vytýčili na 1. júla.

Ešte v marci minulého roka súd trestné stíhanie prerušil pre zlý zdravotný stav podnikateľa. Každý polrok si ho prostredníctvom viacerých znalcov overovali, napokon už dôvody na prerušenie stíhania pominuli, informuje TV Markíza.

Zadržali ho priamo v nemocnici

Polícia informovala na sociálnej sieti, že NAKA konala v súvislosti s podnikateľom veľmi proaktívne. Dozvedeli sa, že je hospitalizovaný v Česku (podľa zdrojov TV Markíza v meste Šumperk) a s pomocou českých kolegov sa ho podarilo zaistiť.

„Na základe európskeho zatýkacieho rozkazu vydaného Najvyšším súdom SR bola osoba zadržaná dnes ráno v nemocnici v ČR,“ píšu policajti. Majský teraz čaká na operáciu a počas celej doby ho strážia policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia