Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2020, 17:39
Čas čítania 4:10
Ondřej Jarůšek

Profesionálna MMA bojovníčka sa bije v klietke, ale je aj milujúcou matkou. Jej partner je zápasník Oktagonu rovnako ako ona

ŠPORT OKTAGON MMA OKTAGON UNDERGROUND
Uložiť Uložené

Pár spoločne zápasí pod hlavičkou najväčšej domácej MMA organizácie. Zistili sme od nich mnoho zaujímavostí.

Věnovat se MMA na profesionální úrovni je extrémně náročná věc, o to víc, pokud je daný bojovník vázán rodinnými povinnostmi a během náročných příprav na zápas vychovává malé dítě. Právě to je případ slovenské bojovnice Lucie Krajčovič, kterou mohou fanoušci znát z působení pod hlavičkou organizace Oktagon MMA.

Ve svém současném partnerovi má však oporu. Tím je totiž Vlasto Čepo, který je rovněž zápasníkem Oktagonu, a tak sám dobře ví, co tvrdé tréninky a dlouhá příprava obnáší. Tuto slavnou MMA dvojici fanoušci uvidí aktuálně bojovat v rámci projektu Oktagon Underground a pří této příležitosti jsme dostali možnost dozvědět se několik zajímavostí z jejich soukromého i sportovního života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucia "PRETTY BEAST" Krajčovič (@luciakrajcovic),

Kromě toho, že jsi bojovnicí, jsi také matkou. Jak náročné je tyto dva světy skloubit dohromady?

Domov
Zdieľať
Diskusia