Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2020, 22:35
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Sleduj 18 minút z Ghost of Tsushima a zbieraj si sánku zo zeme. Posledná exkluzivita pre PS4 z feudálneho Japonska vyzerá epicky

TECH GHOST OF TSUSHIMA
Uložiť Uložené

Sony naplno odhalilo svoju pripravovanú exkluzivitu Ghost of Tsushimu odohrávajúcu sa vo feudálnom Japonsku.

Herné suchoty sa končia. Blíži sa obdobie, keď bežne spoločnosti oznamujú svoje ďalšie hry a ukazujú trailery. Každoročná herná výstava E3 sa tento rok ruší, no namiesto toho nám spoločnosti prinesú vlastné digitálne udalosti a odhalenia hier. Jedným z takýchto odhalení je aj očakávaná exkluzivita Ghost of Tsushima od PlayStation a štúdia Sucker Punch (inFAMOUS, Sly Cooper), na ktorej pracujú už cez 6 rokov. 

V hre si budeš môcť vybrať medzi stealthom (nindžom/Ghostom) a samurajským štýlom zabíjania Mongolov, ktorí napádajú feudálne Japonsko. Hrať budeš za Jina Sakaia, ktorý sa zo samuraja neskôr stane celkom iným bojovníkom, aby mohol čeliť nepriateľom, ochrániť svoju krajinu a ľudí. Ghost of Tsushima vyjde exkluzívne pre PS4 aj s českými titulkami už 17. júla 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia