Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.
14. mája 2020, 16:06
Čas čítania 2:39
Sponzorovaný obsah

5 Xiaomi noviniek, ktoré ti zjenodušia život: Šikovný skrutkovač, nesmrteľné smart hodinky aj výkonná rýchlonabíjačka

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Tvoj život s inteligentnými hodinkami, nabíjacím stojanom pre tvoj smartfón aj kutilským Xiaomi skrutkovačom bude oveľa pohodlnejší.

Od technologických noviniek máme čoraz väčšie nároky – mali by byť výkonné, zároveň vydržať čo najdlhšie mimo nabíjačky a samozrejmosťou je aj vkusný a jednoduchý dizajn. Všetko tieto parametre spĺňajú aj nové produkty od Xiaomi, ktoré zoženieš u oficiálneho distribútora značky Mi Store Slovensko

Tentokrát vyberáme niekoľko aktuálnych produktov, ktoré nás už na prvý pohľad zaujali svojou využiteľnosťou. Na svoje si prídu aj náročnejší zákazníci, ktorí dbajú na to, aby ich elektronika a gadgety boli preplnené využiteľnými funkciami. 

Odporúčané
Oficiálny distribútor Xiaomi na Slovensku hľadá človeka so záľubou v technológiách, s manažérským duchom a citom pre kreativitu Oficiálny distribútor Xiaomi na Slovensku hľadá človeka so záľubou v technológiách, s manažérským duchom a citom pre kreativitu 13. mája 2020, 12:23

Ľahšie, výkonnejšie, zábavnejšie smart hodinky

Nové hodinky od Xiaomi sa stávajú najuniverzálnejším smart zariadením, ktoré využiješ v domácnosti aj v exteriéri, vďaka špeciálnemu vyhotoveniu a váhe len 31 gramov ti však nebudú vadiť ani pri spánku. Amazfit Bip S majú vynikajúcu výdrž batérie vďaka špecifickému výberu elektronických komponentov a optimalizácii výkonu – maximálna výdrž dosahuje až 40 dní bez nabitia. 

Dômyselný transreflexný farebný displej ti umožní jasne vidieť obrazovku ešte lepšie vo vonkajšom prostredí, pretože čím jasnejšie je slnečné svetlo, tým jasnejší je vzhľad displeja, vďaka čomu je ideálny pre vonkajšie športy. Amazfit Bip S sú vodotesné do 50 metrov. Môžeš ich nosiť pri plávaní, okrem toho hodinky tiež podporujú 10 športových režimov, ktoré poskytujú údaje, ako sú zobrazenie trasy, rýchlosť, srdcová frekvencia, upozornenia na vzdialenosť, a čo je najdôležitejšie upozornenie na srdcovú frekvenciu, vďaka čomu bude tvoje cvičenie bezpečnejšie a efektívnejšie. 

Puzdro je navrhnuté s bezšvovou dvojfarebnou technológiou na spojenie dvoch rôznych odtieňov polykarbonátového materiálu, čo umožňuje dosiahnuť rôzne farby a zároveň zaručuje tvrdosť, ľahkosť a vysoko výrazný vzhľad.

Amazfit Bip S čierne teraz kúpiš za 70,00 €.

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI
Výkonná smart TV pre každého

Novinkou v ponuke je dlhoočakávaná smart TV od Xiaomi. Prichádza vo veľkosti 43" (108cm) s rozlíšením 4K UHD(3840x2160). Excelentnú kvalitu obrazu zabezpečí technológia Motion Smooth. Mi TV 43" S dokáže vyobraziť bohaté farebné spektrum ktoré vytvára tie najživšie detaily. TV je osadená dvomi kvalitnými 10W reproduktormi ktoré spolu s technológiami DTS-HD a Dolby Audio.


Operačný systém smart TV od Xiaomi je Android TV vo verzii 9.0, ktorý ti umožní nainštalovať aplikácie Google Play Store, sledovať Youtube a taktiež môžete naplno využívať Chromecast a Google Asistenta.

Mi TV 4S 43" teraz kúpiš za 399,00 €.

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI

Šikovný skrutkovač pre kutilov

Xiaomi spojilo sily s ikonickým výrobcom náradia WiHa a výsledkom je šikovný skrutkovač na precíznu prácu pre všetkých domácich kutilov. Aj keď nepatríš medzi zanietených fanúšikov domácich prác, ak budeš mať doma skrutkovačv Mi x Wiha doma, budeš pripravený na každú malú nepríjemnosť, ktorú bude treba vyriešiť.

Vďaka 3 prevodom dosahuje maximálny krútiaci moment až 15Nm. Jednoduchým prepínaním medzi "R" a "L" zaťahuješ alebo uvoľnuješ skrutky. Samozrejmosťou je jednoduchý a funkčný dizajn. Kvalitné oceľové bity S2 s antikoróznou vrstvou sú zárukou dlhej životnosti. Skrutkovač má aj patentovaný pop-up vyskakovací priestor, kde môžeš uskladniť až 8 bitov. Do úzkych priestorov sa dostaneš vďaka predlžovaciemu hriadeľu.

Skrutkovač 8 v 1, Mi x Wiha teraz kúpiš za 26,90 €.

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI
Výkonný nabíjací stojan pre mobily s bezdrôtovým nabíjaním

Bezdrôtové nabíjanie je veľmi pohodlnou záležitosťou a výhodné obzvlášť pre tých, ktorí majú vo zvyku zabudnúť  zapichnúť mobil do nabíjačky. Až 20 W bezdrôtové nabíjanie zvládne nabiť  Mi9 Pro na 50 % za 35 minút. Výhodou je skutočnosť, že nie je potrebné odstraňovať plastové ochranné puzdro telefónu, nabíjací stojan má zároveň perfektnú kompatibilitu – pohodlne nabije aj zariadenia Apple alebo Samsung (ak sa jedná o model podporujúci bezdrôtové nabíjanie).

Po nabití ho môžeš využiť ako ľahký a pohodlný dizajnový stojan. Nabíjací panel je odolný a šetrný k životnému prostrediu, silikónová podložka zasa zabraňuje skĺznutiu. Nabíjačka je vybavená ochranou proti skratu, ktorá zabezpečuje bezrizikový priebeh procesu nabíjania.

Mi 20W bezdrôtový stojan na nabíjanie teraz kúpiš za 24,90 €.

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI

Veľkokapacitná nabíjačka, s ktorou budeš stále online

Veľa smartfónov aj ďalších smart zariadení dnes trpí opotrebením batérie po pár mesiacoch používania, ideálnym riešením je pre to mať pri sebe pre istotu aj externú nabíjačku. Xiaomi predstavuje veľkokapacitnú verziu, ktorá je  kompatibilná s viacerými bežnými telefónmi a inými inteligentnými zariadeniami.. Má kapacitu až 20000 mAh, disponuje portami Micro USB + USB-C, pohodlne si teda môžeš nabiť aj svoj počítač, ak budeš naozaj v núdzi. 9-vrstvová ochrana obvodových čipov zaručuje bezpečnosť nabíjania a zvyšuje účinnosť nabíjania. 

20000mAh Redmi 18W Rýchlonabíjačku teraz kúpiš za 24,90 €.

Týchto 5 štýlových smart zariadení od Xiaomi potrebuješ v domácnosti
Zdroj: XIAOMI
Domov
Zdieľať
Diskusia