Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 20:03
Čas čítania 0:40
Tina Hamarova

Protagonisti amerického seriálu The Office sa stretli po rokoch a zorganizovali pre svojich fanúšikov svadbu

FILMY A SERIÁLY SVADBA
Uložiť Uložené

Stretnutie bolo online v rámci šou Johna Krasisnki.

Herec John Krasisnki, hviezda seriálu The Office, už niekoľko karanténnych týždňov robí youtube reláciu s názvom Some Good News. Občas sa mu tam objaví Brad Pitt, občas Emma Stone či jeho žena Emily Blunt.

Krasisnki vo videách paroduje spravodajskú televíziu, v ktorej prináša len dobré správy. V každej časti si vyberie aj nejaký milý príbeh zo života svojich fanúšikov.

V poslednej epizóde vybral pár, ktorý sa zasnúbil presne takým istým spôsobom ako jeho postava Jim v seriáli The Office. Rozhodol sa, že im zorganizuje virtuálnu Zoom svadbu, do ktorej „pozval“ aj celé obsadenie obľúbeného amerického komediálneho seriálu.

Po rokoch sa tak v jednom videu stretli Michael Scott, Dwight Schrute a Jim Halpert so svojou pôvabnou manželkou Pam. Okrem nich sa „online svadby“ zúčastnili aj rodiča oboch partnerov či ich priatelia.

Odporúčané
Najsledovanejším seriálom na Netflixe je The Office. Číslami prekonal aj Priateľov Najsledovanejším seriálom na Netflixe je The Office. Číslami prekonal aj Priateľov 25. apríla 2019, 13:38

The Office je americký remake rovnomenného britského seriálu. Seriál zobrazuje každodenný život zamestnancov kancelárie v Scrantonskej pobočke fiktívnej firmy Dunder Mifflin Paper Company.

Aby vyzeral na prvý pohľad ako dokument, ho natáčali jednou kamerou a bez divákov či smiechu. Okrem Johna Krasisnki v ňom hrajú aj  Steve Carell či  Rainn Wilson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia