Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2020, 13:27
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Tekashi si vraj musel priplatiť za ochranku, súd mu dovolil točiť klipy pod jednou podmienkou

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine sa bude musieť po kreatívnej stránke veľmi obracať, aby svojich fanúšikov nesklamal.

6ix9ine vydá 8. mája prvú skladbu po približne 18 mesiacoch, ktoré strávil vo federálnej väznici.

Portál TMZ získal od zdrojov blízkych raperovi informácie, ako jeho kariéra bude zatiaľ vyzerať. 6ix9ine by mal vystupovať v klipoch údajne úplne sám, podľa všetkého si bude musieť vizuál aj odrežírovať a zábery budú vznikať výhradne u neho na záhrade.

Okrem pandémie je dôvodom aj skutočnosť, aby neprezradil svoju lokalitu. A, samozrejme, netreba zabúdať na fakt, že do 2. augusta bude mať raper na nohe sledovací náramok, keďže oficiálne stále nie je na slobode. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

V súčasnosti mu vraj s natáčaním pomáhajú aj členovia ochranky a podľa TMZ by sme sa mali dočkať aj backstage záberov. Bulvárny denník, ktorý má prakticky od uväznenia exkluzívne informácie z Tekashiho súkromia, ďalej špecifikuje, že si raperova ochranka vypýtala viac peňazí za svoje služby.

6ix9ine údajne súhlasil, nie je však isté, či tak spravili kvôli dodatočným požiadavkám rapera alebo kvôli možnému zvýšenému nebezpečenstvu. TMZ ešte informuje, že Tekashi je v karanténe so svojou priateľkou Jade. Prakticky je jediným človekom z okolia rapera, ktorý by mohol disponovať akýmikoľvek informáciami, ide však, pochopiteľne, len o dohady. 

Domov
Zdieľať
Diskusia