Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Dedoles.
28. apríla 2020, 11:32
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Potrpíš si na originalitu? Na Deň matiek prekvap darčekom, ktorý vydrží dlhšie než kvety

MÓDA
Uložiť Uložené

Na týchto ponožkách nájdeš desiatky srdečných motívov.

Deň matiek je jedným z tých dátumov v roku, na ktoré by si nemal zabudnúť. Bude ťa to stáť len trochu úsilia, za ktoré svojej mame môžeš urobiť veľkú radosť.

V mnohých krajinách ho oslavujú inokedy. U nás to bude 10. mája, no napríklad v susednom Poľsku 26. mája, v Maďarsku a Rumunsku 3. mája a vo Francúzsku až 7. júna. Ak nie si najlepší v pamätaní si udalostí, možno bude lepšie, keď si na tento deň dáš do svojho kalendára pripomienku. 

Pravdepodobne najčastejším darčekom budú aj tento rok kvety. Môže to však byť aj niečo trvácnejšie a rovnako srdečné. Máme pre teba tip na taký darček. Deň matiek patrí k najmilším sviatkom v roku, k čomu jednoducho patrí motív srdiečok.  Práve tie sú hlavným motívom špeciálne navrhnutej darčekovej krabičky pre najlepšiu mamu, ktorú k tomuto sviatku pripravil Dedoles. Týmto darčekom preto s vysokou pravdepodobnosťou trafíš do čierneho a potešíš svoju mamu. Nájde v nej 2 páry ponožiek, ktoré prinášajú dobrú náladu po celý deň. 

Darčeková krabička pre mamu
Darčeková krabička pre mamu Zdroj: Dedoles
 

Keď už sme spomenuli kvety, čo tak tento rok darovať mame kvety na ponožkách? Tie tak skoro nezvädnú a pritom budeš môcť s čistým svedomím prehlásiť, že si ich svojej mame daroval. Vybrať môžeš divé maky, slnečnice, levanduľu či kamilky.

Potrpíš si na originálne darčeky? Na Deň matiek môžeš prekvapiť niečím trvácnejším, než kvetmi
Zdroj: Dedoles

To, ako veľmi k sebe s mamou patríte, môžete vyjadriť aj  rovnakými veselými ponožkami.  Aby boli všetci spokojní, ponožky venuj aj otcovi. Motívov je naozaj veľa, od Pandy po Sovu

Potrpíš si na originálne darčeky? Na Deň matiek môžeš prekvapiť niečím trvácnejším, než kvetmi
Zdroj: Dedoles

Ak je otec kávičkár, a mama miluje knihy či svoje balkónové rastliny, dokonale sa im zavďačíš aj takým motívom. Najlepšie na tom je, že ponožky Dedoles sú nielen trvácne, ale aj šetrné voči prírode. Napríklad tie pre kávomilca vyrobili z bambusových vlákien, ktoré sú vďaka svojmu rastu rýchlo obnoviteľným prírodným zdrojom. O nič horšia však nie je ani kvalitná bavlna, ktorá ti zabezpečí pohodlie trebárs aj na celodennej vychádzke v prírode. 

Potrpíš si na originálne darčeky? Na Deň matiek môžeš prekvapiť niečím trvácnejším, než kvetmi
Zdroj: Dedoles

Padli ti ponožky do oka? Zásobu hravých motívov a veľkostí na každú nohu nájdeš na stránke Dedoles, kde si ich môžeš objednať online, napríklad aj dnes, aby si ich mal na Deň matiek doma.   

Domov
Zdieľať
Diskusia