Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2020, 12:26
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Tancujúce škrečky pobláznili Slovákov. Vydarená reklama nazbierala cez 2 milióny videní v priebehu pár týždňov

NEWS
Uložiť Uložené

Reklama na ponožkový obchod Dedoles zaujala Slovákov vďaka tancujúcim škrečkom.

V slovenských televíziách sa za posledné týždne objavila chytľavá reklama, ktorej pôvod začali Slováci rýchlo skúmať aj na internete. Spoločnosť Dedoles, ktorá predáva oblečenie a väčšina ľudí ju zrejme pozná ako ponožkáreň, vymyslela skvelú reklamu o ponožkách, ktoré nemajú páru.

Odporúčané
Žena nosí masku s kresbami penisov. Ak pohlavný úd zbadáš, si pri mne príliš blízko, odkazuje svojmu okoliu Žena nosí masku s kresbami penisov. Ak pohlavný úd zbadáš, si pri mne príliš blízko, odkazuje svojmu okoliu 12. apríla 2020, 21:15

V hlavnej úlohe sa nečakane objavujú škrečky, čo zvyčajne ľudí otravuje, ale ak sa k nim pridá chytľavý beat, tak reklame stačí len dookola sa opakujúce slovo Dedoles. Je zrejmé, že Slováci si škrečky zamilovali, pretože na oficiálnom youtube kanáli video doteraz nazbieralo takmer 2,4 milióna zhliadnutí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia