Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti St. Nicolaus.
9. apríla 2020, 19:01
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Majk Spirit chce vypredať O2 arenu, ešte pred tým rozbije naše obývačky. Na veľkom online festivale uvidíš ďalšie veľké mená

HUDBA
Uložiť Uložené

Živé koncerty a sety si našli cestu ku svojim fanúšikom.

Nemusíš platiť vstupné, ušetríš za drinky a vyberieš si ľubovoľné VIP miesto, ktoré ti práve bude vyhovovať. Vďaka projektu #STAGEHOME, ktorý pripravila Nicolaus Vodka, ťa čaká séria kultúrnych zážitkov najväčších mien súčasnosti vrátane Separa, Majka Spirita či Petra Panna, ktorý je Kaliho dvorným DJom so špeciálnou schopnosťou rozpáliť každý klub. Ak aktuálne tráviš čas v karanténe, v ktorej máš možnosť vyblázniť sa, práve títo chalani ti s tým pomôžu a za pár minút premenia tvoju obývačku alebo detskú izbu na parket, resp. pódium.

Práve online koncerty sa stávajú čoraz populárnejšími, jeden už má na konte napríklad Rytmus a taktiež Majk Spirit. Ten ukázal, že sa dá spraviť slušný bordel aj cez sociálne siete, dobrou správou je, že v nastolenom trende bude pokračovať aj s ďalšími kolegami.

Slovenskí rapoví intepreti sú zvyknutí na plné kluby a množstvo energie, ktorú si s fanúšikmi v rámci živných shows každý piatok a sobotu vymieňali. Žiaľ, pandémia zasiahla aj klubový život, a tak sa musia umelci obracať, aby vymysleli spôsob, ako si spríjemniť čakanie na ďalšie chvíle strávené spoločne s fans. 

Pozvi k sebe Majka Spirita, Separa či iné mená  

Koncept #STAGEHOME ti prináša hneď niekoľko živých setov, zaujímavý rozhovor a videá. Celým viac ako týždňovým projektom ťa prevedie Osťo, ktorého snáď už nemusíme nikomu predstavovať. Jediný slovenský hypeman už absolvoval rozhovor s každým slovenským interpretom, ktorý stojí za vypočutie a jeho úlohou je zároveň zahrievať vypredané sály, a tak je tým najpovolanejím, kto v novom projekte bude sekundovať Majkovi Spiritovi, Separovi, Dokkeytinovi, Nerieš a DJovi Petrovi Pannovi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Pann (@djpeterpann),

Dokkeytino je  slovenský producent a raper, ktorý okrem toho, že vydáva nový album plný známych mien (Rytmus, Majk Spirit a pod.), tvorí rapové beaty už približne šesť rokov. Je reprezentantom novej vlny a za všetko hovorí aj jeho účasť na najsledovanejšom projekte roku 2019 – albume Kontrafaktu s názvom Real Newz. 

Za duom Nerieš stoja Matej a Gabryell z Pezinka, ktorí sa do povedomia rapu dostali najmä vďaka svojmu albumu Minimal z roku 2015. Peter Pann je zas jedným z najuznávanejších producentov a dídžejov na slovenskej klubovej scéne. Spolu s raperom Kalim už niekoľko rokov tvoria nerozlučnú dvojicu, ktorá vypredala každý klub, kultúrny dom aj športový areál, aký na Slovensku existuje. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DOKKEYTINO (@dokkeytino),

Ich koncerty, video klipy a rozhovory si vďaka tomuto projektu pozrieš na facebookových a instagramových profiloch hudobníkov. #STAGEHOME vychádza z hashtagu #STAYHOME, preto kvôli nim nemusíš nikam chodiť. Ak chceš vedieť, na čo sa môžeš tešiť, určite sleduj program, na ktorý pozýva aj moderátor Osťo

Chýba ti klubová scéna a živé koncerty? Pusti si ich doma a podpor svojich obľúbených interpretov
Zdroj: St. Nicolaus

Program live koncertov sa slušne rozbieha aj vďaka podpore značiek, ktoré mali k hudbe a festivalom vždy blízko. Presne takou je Nicolaus Vodka, ktorá je jedným z najväčších partnerov hudobných festivalov na Slovensku. V projekte #STAGEHOME podporuje umelcov a ich online aktivity.

Program:

8.4. Peter Pann – LISTENING LIVE STREAM O HUDBE na jeho Instagrame
10.4. Dokkeytino – NOVÝ VIDEOKLIP  na YouTube.
12.4. MajkSpirit – QUARANTINE LIVE STREAM  na jeho Instagrame a YouTube.
14.4. Nerieš – DOKUMENT Z NAHRÁVANIA NOVÝCH SKLADIEB na YouTube.
16.4. Osťo + hosť Separ – INTERVIEW O NOVOM ALBUME OG na YouTube Europa 2.

Ostáva ti už len dobre si naplánovať zábavu na najbližšie dni, aby si nič podstatné nezmeškal. Ešte viac informácií nájdeš na Facebooku Nicolaus Vodka.  

Domov
Zdieľať
Diskusia