Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 16:21
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

The Last Witch Hunter s Vinom Dieselom sa dočká pokračovania. Potvrdil to sám herec

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vin Diesel nenápadne oznamuje, že sa dočkáme pokračovania fantasy filmu spred 5 rokov.

Pred necelými 5 rokmi sme priniesli recenziu pre akčné fantasy béčko The Last Witch Hunter. Šlo o podpriemerný film, no pre štúdio Lionsgate bol v konečnom dôsledku zrejme natoľko úspešný, že sa po rokoch rozhodlo pracovať na pokračovaní. 

Snímka v kinách kasovo prepadla, kedy s 90 miliónovým rozpočtom (bez započítania nákladov za reklamu a distribúciu) zarobila celosvetovo len 147 miliónov dolárov. Ako producent Vin Diesel dokázal štúdio presvedčiť, aby dali šancu pokračovaniu, to sa asi nikdy nedozvieme.

Odporúčané
Vina Diesela nedokážu zabiť. Ako Bloodshot sa dokáže regenerovať aj po zásahu brokovnicou do tváre a je ultimátnym zabijakom Vina Diesela nedokážu zabiť. Ako Bloodshot sa dokáže regenerovať aj po zásahu brokovnicou do tváre a je ultimátnym zabijakom 14. januára 2020, 16:27

Podľa jeho vlastných slov na ňom ale Lionsgate pracuje. V rozhovore pre Collider sa náhodne dostali k The Last Witch Hunter. Diesel hovoril o tom, ako sa množstvo ľudí k filmu dostalo až cez streamingové platformy či fyzické nosiče. Nakoniec prezradil, že Lionsgate aktívne pracuje na scenári pre dvojku. Ak máš rád Vina Diesela a rád by si si s ním pozrel aj niečo iné ako Rýchlo a zbesilo, môžeš sa tešiť na toto fantasy. A už tento štvrtok môžeš zájsť na Bloodshot. 

Vo filme sme sledovali príbeh 800-ročného Kauldera, lovca čarodejníc, ktorý zabil ich kráľovnú. Tá však na neho uvalila kliatbu nesmrteľnosti. Kaulder už nemá nikoho blízkeho a je nútený kráčať po svete celkom sám. Počas celých tých 800 rokov má po boku len asistentov, ktorí sa o neho starajú a robia mu spoločnosť.

Tým posledným je aj 36. Dolan v poradí (Michael Caine), ktorý sa chystá do dôchodku a ako nasledovníka si určil mladého Dolana (Elijah Wood) s poradovým číslom 37. Veci naberú rýchly spád, keď je 36. Dolan zabitý. 

Domov
Zdieľať
Diskusia