Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 6:09
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

V nemocnici Košice-Šaca leží človek vo vážnom stave s podozrením na koronavírus, rodina zatajila, že bola v Taliansku

NEWS
Uložiť Uložené

Príbuzný, ktorý volal záchranku povedal, že má 75-ročný muž vážne dýchacie problémy, lebo spadol z rebríka. Najprv zatajil, že práve on bol v Benátkach.

Na východe sa objavil prvý vážny prípad v súvislosti s podozrením na koronavírus. Príbuzný, ktorý volal záchranku povedal, že má muž vážne dýchacie problémy, lebo spadol z rebríka. Najprv zatajil, že práve on bol v Benátkach. Informovala o tom TV JOJ

Nemocnica v časti Košice – Šaca pre Denník N potvrdila, že hospitalizovali pacienta s vážnymi dýchacími ťažkosťami, zároveň sa neskôr vnuk priznal, že skutočne nedávno bol v oblasti Talianska, kde je v súčasnosti ohnisko vírusu. 

Odporúčané
Stav prvého Slováka nakazeného koronavírusom je vážny Stav prvého Slováka nakazeného koronavírusom je vážny 8. marca 2020, 22:54

„V tejto chvíli Nemocnica Košice – Šaca pracuje v štandardnom režime, naďalej však platí zákaz návštev, ktorý bol vyhlásený v piatok, 6. marca v súvislosti s nárastom chrípky,“ povedala hovorkyňa nemocnice Denníku N.

TV Joj ďalej informuje, že niekoľko zamestnancov veľkej nemocnice bude musieť byť v karanténe, keďže muža nevyšetrovali ako možného pacienta nakazeného prenosným vírusom.

Domov
Zdieľať
Diskusia