Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 14:24
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Robotníci ropnej spoločnosti si uťahovali z Grety, na nálepke je nahá a pri sexe ju muž ťahá za vrkoče. Autor obrázku prehovoril

NEWS GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

Podľa Grety je to len dôkazom, že sú z jej slov zúfalí.

Len pred niekoľkými dňami sa objavila na internete fotografia nálepky, ktorá zobrazuje Greatu Thunberg pri sexuálnej aktivite, podľa niektorých aj pri sexuálnom zneužívaní. Podľa Huffington Post sa nálepka s nápisom Greta a logom kanadskej ropnej spoločnosti X-site Energy Services rozdávala medzi robotníkmi, ktorí sa na nej zabávali.

Nechutný vtip?

Na nálepke je nakreslené ženské nahé telo zozadu, pričom za dva vrkoče ju ťahajú dve pravdepodobne mužské ruky. Firma sa od nálepiek dištancovala a tvrdí, že s distribúciou nemajú nič spoločné. Greta na nálepku zareagovala na Twitteri so slovami „Sú stále viac a viac zúfalí. Znamenie, že vyhrávame.“ 

Povedala to v reakcii na príspevok, v ktorom žena tvrdí, že nálepka zobrazuje znásilnenie. „Muži nám radi so smiechom pripomínajú, že ak sa ozveme, zaslúžime si následky,“ dodala používateľka s menom feminist next door.

Domov
Zdieľať
Diskusia