Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 14:28
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Prvý mokrý sen a prvá trojka... z matiky. Zrebný a Frlajs ukazujú, ako by vyzeral prvý Slovák s koronavírusom

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Dvojica youtuberov opäť vtipne spracovala klasické stereotypy, ktoré zažili mnohí z nás.

YouTuberi Zrebný a Frlajs nezaháľajú a vydávajú ďalšie video s ambíciou na stovky tisíc pozretí za krátky čas. Už náhľadový obrázok napovedá, že ich najnovší počin má všetko, čo v rámci tvorby pravidelne prinášajú.

Tentokrát sa pozreli na situácie, ktoré robia po prvýkrát a spracúvajú ich netradičným, no v prvom rade vtipným spôsobom. Aj keď v niektorých prípadoch mierne preháňajú, v konečnom dôsledku sa však realite približujú ešte viac. 

Veď to poznáš, keď idú rodičia na dovolenku a ty máš byt pre seba, kamošov zvolávaš už vtedy, keď si balia kufre. Mnohí si spomenú aj na svoju prvú skúsenosť so šoférovaním a prvú trojku... z matematiky. Slovenskí youtuberi poslali v rámci najnovšieho videa jasný odkaz aj konšpiračným médiám – radšej by nachytali svojich rodičov pri súloži, ako pri čítaní jedného z tých najznámejších. 

Domov
Zdieľať
Diskusia