Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 9:17
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Zaklínač dostane na Netflixe celovečerný animovaný film

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix oficiálne potvrdil prípravy animovaného filmu zo sveta Zaklínača.

Po dlhodobom naťahovaní a nejasných informáciách od Netflixu, ale aj tvorcov hraného seriálu, sme sa konečne dočkali oficiálneho potvrdenia. Svet Zaklínača sa zase raz o niečo rozrastie.

Netflix potvrdil, že pripravuje celovečerný animovaný film s názvom The Witcher: Nightmare of the Wolf. Produkujú ho Lauren Schmidt Hissrich a Beau DeMayo, tvorcovia prvej série úspešného seriálu. Vyjsť by teoreticky mohol ešte v tomto roku.

Odporúčané
Zaklínač je po prvej sérii najväčším debutovým seriálom Netflixu. Ich meracie jednotky sú však na smiech Zaklínač je po prvej sérii najväčším debutovým seriálom Netflixu. Ich meracie jednotky sú však na smiech 22. januára 2020, 15:32

O animáciu sa postará kórejské animátorské štúdio Studio Mir. Stojí za Legend of Korra od Nickelodeonu a anime Voltron Legendary Defender od Netflixu. Žiadne bližšie detaily nie sú známe. Nevieme ani, či bude hlavnou postavou Geralt alebo niekto iný. Dej sa zameria na veľkú hrozbu, ktorá si to namieri na Kontinent.

Domov
Zdieľať
Diskusia