Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 17:13
Čas čítania 0:35
Vl Mi

Spevák zomrel priamo na pódiu. Prepáčte, povedal publiku tesne pred smrťou

NEWS USA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Davida Olneyho si užívali folklórny koncert. Spevák z ničoho nič prestal hrať na gitare a ľuďom sa ospravedlnil.

Folkový spevák a skladateľ David Olney zomrel počas víkendu na pódiu, koncertoval na Floride, mal 71 rokov. Niektoré médiá vrátane ABC uvádzajú, že dostal infarkt. 

„David hral pieseň. Zrazu prestal, povedal „Im sorry“ a sklonil bradu na hruď,“ povedal jeho kolega spevák a skladateľ Scott Miller, ktorý s ním vystupoval. „Nikdy nehodil gitaru ani nezhodil stoličku. Bolo to jemné, ako bol on sám.“

Odporúčané
NASA ocenila ďalšiu snímku zasneženej Oravy s meteorickým rojom v pozadí. Stala sa fotografiou dňa NASA ocenila ďalšiu snímku zasneženej Oravy s meteorickým rojom v pozadí. Stala sa fotografiou dňa 20. januára 2020, 12:32

V tom čase bola na pódiu speváčka Amy Rigby. „Bol veľmi pokojný, sedel vzpriamene, mal gitaru, nosil najkrajší klobúk a krásnu hrdzavú bundu,“ napísala na Facebooku. „Chcem len, aby sme si to pamätali tak pôvabné a dôstojné, ako to aj skutočne bolo. Na prvý pohľad sa zdalo, že len oddychuje,“ napísala.

Spevák zomrel priamo na pódiu. Prepáčte, povedal publiku tesne pre smrťou
Zdroj: FB/David Olney

Lekári v publiku mužovi už nevedeli pomôcť. Keď prišli záchranári, skonštatovali smrť. 

„David bol milovaný a vysoko rešpektovaný všetkými, ktorí ho poznali, vrátane hudobníkov a mnohých fanúšikov,“ napísal Russell Carter, organizátor festivalu, na ktorom David vystupoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia