Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 14:21
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Nahliadni do sídla The Weeknda za 80 miliónov dolárov. Silvester oslávill zahalený luxusom v kruhu celebrít na súkromnej párty

HUDBA BÝVANIE NEHNUTEĽNOSTI THE WEEKND
Uložiť Uložené

Účasť na XO párty je snom každého známeho aj neznámeho človeka, ktorý vie, kto je The Weeknd.

Aj celebrity majú svoje rituály, ako trávia Silvester a Nový rok. The Weeknd oslávil príchod roka 2020 vo veľkom štýle – zorganizoval súkromnú párty priamo vo svojom sídle v hodnote približne 80 miliónov dolárov. Zúčastniť sa mohli výhradne jeho najbližší ľudia, ktorí si, pravdepodobne, mohli priniesť aj jedného hosťa, a tak sa priamo do vily dostal aj jeden z reportérov TMZ– jedného z najpopulárnejších amerických bulvárnych denníkov. 

Odporúčané
Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svadbu, žien má toľko, že ich už nemá kam dávať. Opäť sú ústrednou témou drogy a vzťahy Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svadbu, žien má toľko, že ich už nemá kam dávať. Opäť sú ústrednou témou drogy a vzťahy 27. novembra 2019, 10:49

Vďaka nemu sa dozvedáme, ako to na unikátnej XO párty vyzeralo. Nechýbali ani ďalší známi hostia z hudobného priemyslu ako Travis Scott, Rita Ora, Amber Rose alebo French Montana a, samozrejme, veľká oslava, ktorá o polnoci vyvrcholila skladbou Blinding Lights od hostiteľa Abela. 

Domov
Zdieľať
Diskusia