Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 10:23
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Opitá žena obťažovala mužov vo vlaku, jeden z nich to nakrútil na video

NEWS ALKOHOL LONDÝN
Uložiť Uložené

24-ročná Britka to s alkoholom určite prehnala.

Pri pojme sexuálne obťažovanie si zrejme predstavíš mužov, ktorí sa nevhodne správajú k ženám, no výnimkou nie je ani obrátené garde. 

Britský bulvár Daily Mail píše o 24-ročnej Zadie O'Connellovej z Essexu, ktorá zrejme pod vplyvom alkoholu agresívne obťažovala cestujúcich vo vlaku z Londýna.

Jedného z mužov mala dvakrát udrieť do tváre a člena ochranky sa zas dotýkať v jeho intímnych partiách. Žena bola zatknutá, no v dnešnej dobe internetu má problém navyše. Video z celého incidentu sa totiž objavilo na sociálnych sieťach. 

Odporúčané
Znásilnenie Violy v Bratislave je vrchol ľadovca sexuálneho násilia. Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia Znásilnenie Violy v Bratislave je vrchol ľadovca sexuálneho násilia. Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia 26. novembra 2019, 11:28

Autora videa, Johna Masona, denník aj vyspovedal: „Staral som sa sám o seba, no toto dievča všetkých otravovalo. Potom sa k tomu musíte nejako postaviť.“  Ostatní cestujúci sa žene medzitým snažili dohovoriť. 

Daily Mail tiež našiel ženin profil na Twitteri. Dnes je celý súkromný, no Britka sa na ňom mala zdôveriť, že močila v záhrade jedného zo svojich známych a dostala 80-librovú pokutu za zvracanie v taxíku.   

Domov
Zdieľať
Diskusia