Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 22:14
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Zrebný & Frlajs vydávajú ďalší rapový videoklip. Spoločne s Mirgovou a Šortym kritizujú zapredaných influencerov

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Na paškál si zobrali influencerov, ktorí si kupujú followerov a sú zapredaní.

Známa youtuberská dvojica Zrebný & Frlajs prichádza opäť s ďalším rapovým trackom, ku ktorému natočili aj sprievodný videoklip. Skladba nesie názov LOVEIN a sekunduje na nej aj speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa vo svojej slohe okrem spevu dokonca pokúsila aj o rap. Na refréne môžeš napokon počuť aj moderátora a občasného rapera Šortyho.

Odporúčané
Zrebný a Frlajs vydávajú rapový videoklip. Vyskúšali si zabudnutý autotune a so ženským rapom vypomohla Fejbs Zrebný a Frlajs vydávajú rapový videoklip. Vyskúšali si zabudnutý autotune a so ženským rapom vypomohla Fejbs 2. júla 2018, 21:02

Ide však o výrazný progres oproti predošlým trackom, ako boli Nový s Fejbs či ich debutová skladba V pohode s featuringom od Ronnie. V najnovšom hudobnom počine si zobrali na paškál zapredaných influencerov, ktorí si kupujú lajky a followerov, na svojom profile kvôli zisku propagujú množstvo nekvalitných produktov.

O réžiu videoklipu sa postaral Matej Zrebný a Lukáš Frlajs, za kamerou stál ich dvorný kameraman Tomáš Mavrov spoločne s Martinom Faragulom a klip sa natáčal v priestoroch kaviarne Zuzany Plačkovej s názvom Pink Garden, na paintballovom ihrisku Hero Factory a v bratislavskom bare the Classic 33.

Domov
Zdieľať
Diskusia