Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Off-White za polovicu ceny alebo Raf Simons za menej než stovku. Aj taký môže byť módny Black Friday

Off-White za polovicu ceny alebo Raf Simons za menej než stovku. Aj taký môže byť módny Black Friday
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.styledumonde.com/2017/12/stockholm-fall-2017-street-style-heron-preston-virgil-abloh/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">styledumonde.com</a>
MÓDA BLACK FRIDAY
Uložiť Uložené

Najlepšia príležitosť, ako si naplniť šatník drahými kúskami oblečenia za zlomok ceny je tu!

Predvianočný útok na naše peňaženky a účty zo strany predajcov oblečenia sa začína, alebo sa už začal. Pri stovkách reklám a príspevkov, ktoré vyskakujú v posledných dňoch zo všetkých strán by si už človek myslel, že Black Friday bol minulý týždeň, no najväčšie zľavy nás pritom ešte len čakajú. 

My sme tak pre teba vybrali niekoľko predajcov z Česka, Slovenska alebo neďalekých krajín Európy, ktorí na svojich stránkach majú tisíce produktov v zľave (a mnohé zo zliav sú dokonca aj výhodné). Nie každé označenie "výpredaj" je totiž pravdivé, ale vďaka týmto akciám a zľavovým kódom môžeš naozaj ušetriť stovky eur.  

Odporúčané
Profesionálne tipy a triky, ako nakupovať zo stránky Supreme Profesionálne tipy a triky, ako nakupovať zo stránky Supreme 11. novembra 2019, 10:07

Každá zo stránok uvedených v tomto zozname má aktuálne zľavnené viaceré značky a produkty zo starších kolekcií, no keďže všetky tieto akcie by sa do jedného článku nezmestili, okrem vybraných kúskov oblečenia a topánok sa určite oplatí podrobne preklikať všetky kategórie. Rovnako je dôležité pripomenúť aj to, že niektoré zľavy sú časovo obmedzené, a tak by si dokončenie objednávky určite nemal odkladať na neskôr. 

Calvin Klein z Queensu 
Zľava 15 - 50%

Off-White za polovicu ceny alebo Raf Simons za menej než stovku. Aj taký môže byť módny Black Friday
Zdroj: @calvinklein/Instagram
 

Či už hľadáš Vianočný darček pre priateľku alebo chceš okrem ponožiek od mamy doplniť svoju zásuvku so spodnou bielizňou aj o zopár kvalitných kúskov, určite sa oplatí navštíviť stránku Queensu. Tá totiž aktuálne ponúka takmer 400 produktov od značky Calvin Klein pre obe pohlavia a všetky sú v zľave. Poštovné stojí 2,5 € a ak objednáš nad 184 €, máš ho zadarmo.

Domov
Zdieľať
Diskusia