Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 13:19
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Kim Kardashian sa pri tvorbe nového parfému inšpirovala vlastným nahým telom

MÓDA
Uložiť Uložené

Veď je to práve jej (nahé) telo, ktoré jej prinieslo najväčšiu slávu.

Kim Kardashian West už dávno nie je len dáma z bohatej rodiny či hviezdička z reality show. Za posledné roky toho stihla celkom dosť - šťastne sa vydala za rappera Kanye West-a, porodila mu dve krásne deti (tretie si nechal pár vynosiť kvôli zdravotným problémom Kim) a dokonca sa vydala na dráhu podnikateľky

Značka KKW Beauty sa na začiatku stretla s vlnou kritiky, najmä od beauty blogerov, ktorí od ikony akou je Kim očakávali niečo viac. Niektorí ju dokonca porovnávali so značkou jej mladšej sestry, Kylie Jenner, ktorá je už vo svete krásy ako doma. Kim sa však nevzdala, na svojich výrobkoch popracovala a tie sa teraz tešia veľkej obľube. Kontúrovacie a highlightovacie paletky a tyčinky, matné rúže či lesky na pery, očné tiene, tekuté korektory alebo spolupráca s jej najlepším kamarátom a obľúbeným makeup artistom celebrít, Mariom - to všetko teraz nájdete pod menovkou KKW Beauty.

Kim nedávno pre magazín Business of Fashion priznala, že teraz túži len po tom, aby sa rozrástol jej biznis. Preto ešte minulý rok ku kozmetickej značke pribudla vlastná značka parfémov - KKW Fragrance. Prvé tri parfémy v tvare kryštálov vyšli ešte minulý rok a nazvala ich naozaj očarujúco - Gardenia, Citrus a Oud. Vo februári vyšla valentínska edícia parfémov v tvare tkzv. Kimoji srdiečok - Ride or Die, BFF a Bae. Parfémy poslúžili aj ako valentínsky darček pre jej najlepších priateľov, vrátanie jej sestier či modelky Chrissy Teigen, ale aj najväčších nepriateľov. Voňavku v čokoládovom srdci údajne dostala aj Taylor Swift či Blac Chyna.

Najnovší prírastok do rodiny parfémov pribudne 30.4 a bude to zatiaľ to najoriginálnejšie, čo kedy vydala. Teda.. čo sa kozmetiky týka. Nový parfém bude niesť príznačný názov Body. Flakón bude v tvare jej vlastného tela - a to doslova. Kim pridala na Instagram zopár nových fotiek, na ktorých pózuje polonahá, s popisom, že urobili odtlačok jej tela a vyrobili z neho flakón pre parfém. Je to tak. Už o pár dní budete môcť zistiť, aké je to držať nahé telo Kim Kardashian West. Teda, aspoň približne. 

Kim ohľadom vône prezradila, že bude úžasná. "Je to naozaj cool. Tá vôňa je naozaj dobrá, som na to veľmi pyšná. Myslím, že vonia tak, ako by som si predstavovala, že bude voňať zlato, aj keď je to iba farba a niečo, čo je proste žiarivé.

Ak sa náhodou nedostanete k parfému, keďže je viac než jasné, že sa veľmi rýchlo vypredá, tak sa aspoň môžete pokochať takmer nahými a priblíženými fotkami jej tela, ktoré ju tak preslávilo. Samozrejme, že fotky pridala len kvôli ukážkam procesu výroby parfému. 

Domov
Zdieľať
Diskusia