Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 22:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix potvrdil 2. sériu pre Zaklínača mesiac pred uvedením tej prvej. V ktorom roku dorazí?

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix podľa očakávaní udeľuje 2. sérii Witchera zelenú.

Netflix od začiatku dúfal, že Zaklínač bude pre nich obrovským hitom. Narozdiel od Game of Thrones, v dobe tvorby 1. série jeho lore a fantasy svet poznali nielen čitatelia kníh, ale aj milióny hráčov na celom svete. Zaklínač má obrovskú fanbase a určite chytí aj divákov, ktorí obľubujú fantasy alebo o žiadnom Zaklínačovi nikdy nepočuli. Netflix si je istý ako jeho kvalitou, tak diváckym úspechom.

Odporúčané
Tvorcovia Zaklínača plánujú na Netflixe natočiť 7 sérií. Nové obrázky odhaľujú postavy blízko smrti Tvorcovia Zaklínača plánujú na Netflixe natočiť 7 sérií. Nové obrázky odhaľujú postavy blízko smrti 2. novembra 2019, 8:27


Už mesiac pred jeho premiérou totiž verejne oznámil, že dáva zelenú aj druhej sérii. Jej predprodukcia by mala začať ešte tento mesiac, ak sa tak už nestalo. Showrunnerka má príbeh zo začiatku zmapovaný na minimálne 7 sérií, a tak bude príprava scenára určite jednoduchšia ako v prípade prvej série.

Aj tak však zdroje blízke tvorcom hovoria, že natáčanie začne v Londýne začiatkom roka 2020 (nevieme, či sa vráti do strednej Európy) s tým, že na Netflixe by mal premiérovať v roku 2021. Aj 2. séria by mala pozostávať z 8 epizód. Ako bonus sme dostali detailný pohľad na oba Geraltove meče. Ak na druhú sériu budeme skutočne čakať až do roku 2021, rozhodne pôjde o sklamanie. Konkurencia to zvládala s ročnou frekvenciou, a to mala o 2 epizódy viac. Reč je, samozrejme, o Game of Thrones.

Netflix však má nevýhodu. Kým HBO mohlo pracovať na dokončení posledných epizód už v dobe vysielania tých prvých, Netflix ich musí mať hotové všetky naraz, keďže ich uvoľní v celosti ako jednu sériu v rovnaký deň. V prvom rade sa však treba pozerať na kvalitu. Ak si tvorcovia zažiadajú o pár mesiacov viac, každý rozumný divák to bude chápať a rád si počká.

Domov
Zdieľať
Diskusia