Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 15:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Christian Bale už pre rolu nikdy nebude drasticky chudnúť a priberať. Za posledných 20 rokov nabral a zhodil viac ako 250 kíl

FILMY A SERIÁLY CHRISTIAN BALE
Uložiť Uložené

Bale už v minulosti hovoril o tom, že mu tieto skoky v hmotnosti začali spôsobovať problémy.

V marci tohto roka sme si pre teba pripravili detailný pohľad na kariéru Christiana Balea v rámci jeho fyzických premien. Herec už od počiatku neváhal kvôli role schudnúť, alebo práve naopak, pribrať, desiatky kíl. Zo začiatku svoje diéty a tréningové plány ani nediskutoval tak, ako by sa patrilo, čo sa mu neraz zdravotne vypomstilo. 

Odporúčané
Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? 31. marca 2019, 16:50


Bale má dnes 45 rokov a za sebou ďalšiu extrémnu premenu z Dicka Cheneyho na pretekára Kena Milesa. Zhodil ďalších pár desiatok kíl, a to za rekordný čas. Ako však neskôr sám priznal, telo mu to začína vracať a on sa nechal počuť, že by s týmito premenami už mohol skoncovať. To isté potvrdzuje aj v najnovšom rozhovore pre Entertainment Weekly, kde spolu s Mattom Damonom a režisérom Jamesom Mangoldom rozoberajú ich blížiaci sa film Ford vs Ferrari.

Zdá sa teda, že časy, keď sme obdivovali jeho neuveriteľnú disciplínu, sú navždy preč. Nás to len teší. Tie transformácie boli úchvatné a Baleovi nepochybne pomohli zlepšiť svoje spojenie s postavou (čo on sám prízvukoval už mnohokrát), no ak sa to má diať na úkor jeho zdravia, nejako bez nich vydržíme (a možno sa Bale ulakomí na protetiky a CGI).  

Ford vs. Ferrari/Le Mans 66 dorazí do našich kín už tento štvrtok

Domov
Zdieľať
Diskusia