Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2015, 23:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák orshi

Chris Pratt a Channing Tatum ako Krotitelia duchov? Dočká sa Ghostbusters sága rozšíreného sveta?

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM GHOSTBUSTERS
Uložiť Uložené

Títo dvaja páni sú dnes na úplnom výslní, takže je jasné, že ich chce každé štúdio. Sú totiž magnet na peniaze. Je celkom možné, že budú magnetom aj na duchov.

Len pred pár mesiacmi sme sa dozvedeli, že budúci rok uvidíme reboot Ghostbusters, avšak so ženským obsadením (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones). Dnes tu máme opäť správu od štúdia Sony Pictures, že chystajú ďalšiu snímku s týmito krotiteľmi hávede. Povráva sa, že hlavné roly si majú strihnúť dve veľké dojné kravy Hollywoodu, Chris Pratt (Guardians of Galaxy, Jurassic World) a Channing Tatum (Magic Mike, 22 Jump Street). Paul Feig (Spy, The Heat, Bridesmaids), ktorý má režírovať ženský tím Ghostbusters sa vyjadril, že s tým mužským nemá nič spoločné a že sa sústredí len na svoje zadanie. Feig vraj nikdy necítil, že by mu Sony s týmto projektom verilo, a tak si v Sony začali plánovať ďalší reboot s hlavnými mužskými postavami.

Chris Pratt a Channing Tatum ako Krotitelia duchov? Dočká sa Ghostbusters sága rozšíreného sveta?

Chris Pratt poprel všetko, čo sa týka mužského rebootu, vraj o ničom nevie. MTV to však včera zmenila a potvrdila slová scénaristu Drew Pearcea (Iron Man 3, Mission: Impossible - Rogue Nation), že scénar existuje a je dokončený. Ten to však vzápätí poprel a na Twitter napísal, že napísal iba akúsi „bibliu" pre Ghostbusters, a že mal v pláne vytvoriť zmiešaný tím, tzn. ako z mužov, tak aj zo žien.

Štúdio Sony vraj uvažuje celkovo o troch-štyroch častiach s Krotiteľmi duchov a všetky by mali zdieľať jeden vesmír. Natáča sa ženský spin-off, na rade by mal byť mužský, a to by malo vyústiť v ďalšiu veľkú hollywoodsku tímovku. V poslednej časti by sme mali teda vidieť oba tímy spolupracovať a pomáhať si v boji proti duchom, strašidlám, démonom, bubákom... Takisto sa však vyjadril, že jeho úlohou bolo len napísať niečo, čo by Sony relatívne mohlo zaujať a chceli by to niekedy v budúcnosti uskutočniť, takže všetko je zatiaľ len v štádiu „čo keby?". Kým sa všetky tieto dohady potvrdia alebo vyvrátia, my sa môžeme tešiť na ten ženský tím Ghostbusters už o rok, 22. júla 2016, kedy sa má snímka dostať do kín. Dúfajme, že Sony a Paul Feig urobia všetko pre to, aby nepoškvrnili povesť tejto kultovej snímky.

Plány vytvoriť rozšírené univerzum aj z Ghostbusters sú známe už dlhé mesiace. Nikoho tak tieto správy neprekvapili. Avšak, producent ženského spin-offu a režisér prvých dvoch originálnych častí sa vyjadril, že v hre je len jeden projekt, a to práve ten od Feiga. My ale z leaknutých e-mailov Sony vieme, že si zaviazali bratov Russo (ako sa ich priezvisko, došľaka, skloňuje?), ktorí ale musia natočiť Civil War a taktiež Avengers: Infinity War Part 1 a Part 2. Celé je to tak vo hviezdach.

Chris Pratt a Channing Tatum ako Krotitelia duchov? Dočká sa Ghostbusters sága rozšíreného sveta?

Režíruje Paul Feig (Spy, Bridesmaids, The Heat). K dispozícii bude mať hercov ako: Melissa McCarthy (The Heat, Spy, Bridesmaids), Kirsten Wiig (Bridesmaids, Anchorman 2, Her, The Secret Life of Walter Mitty), Kate McKinnon (Intramural), Leslie Jones (Top Five), Chris Hemsworth (Thor, Avengers, Rush, Star Trek: Into Darkness), Cecily Strong (The Awesomes), Andy Garcia (City Island, Ocean's Eleven), Michael Kenneth Williams (The Purge: Anarchy, Twelve Years a Slave) či Matt Walsh (Ted, Into the Storm). 

Domov
Zdieľať
Diskusia