Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 16:54
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Z knihy Guillerma del Tora sa stane Netflix seriál a na obzore má aj nové sci-fi

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO NETFLIX
Uložiť Uložené

Vieme dokonca, že aj napriek Guillermovej nie príliš dôslednej povahe, je jeden z projektov zmluvne poistený.

To, že Netflix už je zdomácnený pojem snáď netreba pripomínať. O to viac nás potešilo, že konečne expanduje k nám a tak si ho budeme môcť naplno vychutnať. Ak by vás však nejakým zázrakom nebavil žiaden z ponúkaných filmov a hlavne seriálov, tak vedzte, že svoj sortiment neustále rozširujú a rozdiel nenastane ani v roku 2016. Ako informuje THR, streamovacia spoločnosť expandovala svoju distribučnú zmluvu so štúdiom DreamWorks Animation. Okrem mnohých zaujímavých animovaných projektov nás najviac prekvapilo aj animované sfilmovanie knihy Guillerma del Tora a Daniela Krausa s názvom Trollhunters. To nám vyrozprávalo príbeh dvoch mladých chlapcov, ktorý pod svojím mestečkom objavia ešte jeden, oveľa nebezpečnejší svet plný trollov. Pod vedením bradatého Mexičana to snáď ani nemôže byť zlé, veď všetci poznáme jeho cit pre strašidlá a podivnosti.

Z knihy Guillerma del Tora sa stane Netflix seriál a na obzore má aj nové sci-fi

No pozor, to nie je všetko. Ako opäť dáva na známosť The Hollywood Reporter, Guillermo vedie aj rozsiahle rozhovory s 20th Century Fox a Lightstorm Entertainment, čiže produkčnou spoločnosť Jamesa Camerona, ohľadne remaku Oscarovej sci-fi snímky z roku 1966, Fantastic Voyage. To teda znamená, že dvaja dlhoroční priatelia by sa po predchádzajúcom zrušenom projekte (konkrétne hovoríme o adaptácii novely H.P. Lovecrafta s názvom At the Mountains of Madness, kde si mal hlavnú úlohu zahrať Tom Cruise) konečne zišli na spoločnom filme. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa k nim pridal aj ďalší del Torov priateľ David S. Goyer (Man of Steel, Batman Begins, jeden z tvorcov seriálu Constantine), ktorý mu napísal scenár pre film Blade 2. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Príbeh hovorí o vedcovi, ktorý umiera na vážnu krvnú zrazeninu a jeho jedinou šancou je zobrať skupinku piatich vedeckých kolegov, zminiaturizovať ich a injekčne si ich zaviesť do krvného obehu. Takto to aspoň vyzeralo v roku 1966, ale či by dokázal film reálne zaujať aj dnes? Ak sa nakoniec natočí, tak sa o pozornosť bude nepochybne snažiť, keďže sa hovorí, že Guillermo by použil rovnaké technológie ako Cameron pri svojom Avatarovi

Z knihy Guillerma del Tora sa stane Netflix seriál a na obzore má aj nové sci-fi

Ak sa vám zdá, že ste niečo podobné už videli, je to dosť pravdepodobné. V roku 1987 bola natočená aj (opäť Oscarová) komédia s názvom Innerspace, ktorá sa týmto príbehom inšpirovala, no poňala to so značným humorom. Ako som už však naznačil, pri podobných informáciách ohľadne tohto talentovaného režiséra musíme byť obozretný. Už sa črtalo nespočetne veľa nádherne vyzerajúcich projektov, od ktorých neskôr z rôznych dôvodov odstúpil. My mu každopádne držíme prsty a veríme, že nás niečím zase prekvapí.

Domov
Zdieľať
Diskusia