Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2016, 14:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Agenti The Division prichádzajú v krátkom R-kovom počine, ktorý si svojím spracovaním pýta celovečerák

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlho očakávaný herný titul od spoločnosti Ubisoft, Tom Clancy's the Division, predstavuje začiatky pandémie v snímke s podtitulom Agent Origins.

Pokiaľ nepatríte iba k fanúšikom kinematografie, ale radíte sa tiež k priaznivcom sveta herného, tak vás určte neprekvapí skutočnosť, že je vzťah medzi týmito dvoma odvetviami čoraz viac užší a užší. Za ďalší skvelý príklad môžeme určite považovať aj nižšie priloženú krátku snímku s názvom Tom Clancy's the Division: Agent Origins, ktorej úlohou nie je iba navnadiť na dlho očakávaný multiplayerový TPS (third-person shooter) titul, ale zároveň aj potešiť filmovú verejnosť remeselne veľmi slušne zvládnutou prácou. A práve to sa tvorcom spomínaného R-kového počinu naozaj podarilo.

Príbeh sa zameria na štyroch normálnych občanov mesta New York, ktorí sú však oveľa dôležitejší, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Sú totiž agentmi tajnej organizácie zvanej The Division a predstavujú poslednú líniu obrany proti umelo vytvorenému vírusu. Ten bol vypustený neznámym šialencom, ktorému sa podarilo infikovať peniaze a postaral sa tak o zničujúcu pandémiu. Zákon padol, a preto sú na rade špeciálne vyškolení agenti, aby zachránili to, čo z mesta ostalo. Vo filme síce žiadne známe tváre nenájdete, čo sa však celkovej atmosféry a vizuálu týka, ide o kvalitný počin, ktorý určite stojí za vašu pozornosť. Nakoniec, možno vyskúšate aj samotnú hru, ktorá mimochodom vychádza už zajtra, 8. marca 2016. Viac informácií o nej nájdete tu a rozhodne nám dajte vedieť, ako sa vám snímka pozdáva.

Domov
Zdieľať
Diskusia