Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2016, 19:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Emma Stone a Ryan Gosling to roztáčajú s plnou parádou! Fenomenálny trailer na muzikál La La Land od režiséra Whiplash vás prinúti ísť do kina

FILMY A SERIÁLY LA LA LAND RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Horúci kandidát na Oscary berie dych v oficiálnom traileri.

No teda! Človek by si až podupával nohou do rytmu. Prvé teasery stavali skôr na melancholickej, zasmušilej nálade, oficiálny trailer však už naplno láka na jeden z najlepších filmov roka. Začínajúca herečka Mia a jazzový pianista Sebastian rozohrávajú nádherne naštylizovanú love story, ktorej očividne nebude chýbať vášeň, energia, krásne zasnená atmosféra a predovšetkým parádna hudba a tanečné kreácie. Vo filme sa v hlavných úlohách predstavia Emma Stone (Birdman), Ryan Gosling (Drive) a J. K. Simmons (Whiplash). Damien Chazelle očividne po úspechu Whiplash nezaspal na vavrínoch a všetko nasvedčuje tomu, že jeho La La Land sa stane horúcim želiezkom v blížiacom sa oscarovom súboji. Festivalové ohlasy kritikov a divákov film vynášajú do nebies (96% na Rotten Tomatoes) a zatiaľ nič nenaznačuje, že by išlo len o neopodstatnený hype. Práve naopak! Tešíme sa! La La Land si v našich kinách vychutnáme 5. januára 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia