Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Benedict Cumberbatch zosobní podvodníka a vraha, ktorý zbohatol na tom, že sa vydával za miliardára Rockefellera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čaká nášho obľúbeného Sherlocka ďalšia skvelá rola?

Nie je to tak dávno, čo sme vám priblížili nový televízny film z dielne BBC, v ktorom si hlavnú postavu strihne Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange, The Imitation Game) a dnes o charizmatickom Britovi píšeme zas. Do sveta sa totiž dostala správa, že sa aktuálne dohaduje so spoločnosťou Fox Searchlight Pictures ohľadom ich pripravovanej drámy s názvom The Man in the Rockefeller Suit. Tá je adaptovaná z knižnej predlohy napísanej Markom Sealom a rozpovie nám príbeh Christiana Karla Gerhartsreitera.

Tento chlapík z Nemecka sa totiž v Amerike vydával za člena rodiny ropných magnátov Rockefellerovcov, čo mu okrem peňazí na Wall Street prinieslo aj luxusné manželstvo. Chlapík sa však neteší zo šťastného života. Po odhalení jeho klamstiev mu súd nielenže odobral dcéru, ale posvietil si aj na vraždu, ktorá sa s jeho menom spájala roky dozadu. Film momentálne stále hľadá svojho režiséra, ktorý bude narábať so scenárom Davida Katza (The Pest), no premisa znie veľmi zaujímavo a je veľká šanca, že sa to z miesta naozaj odlepí. Tešíte sa, alebo by ste Benedictovi dopriali radšej nejaký iný projekt?

Benedict Cumberbatch zosobní podvodníka a vraha, ktorý zbohatol na tom, že sa vydával za miliardára Rockefellera
Zdroj: StudioCanal
Domov
Zdieľať
Diskusia