Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 20:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Cruise sa počas parížskeho natáčania Mission: Impossible 6 nevenoval iba svojej akčnej scéne na motorke, ale aj zvedavým fanúšikom naokolo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V uliciach Paríža bolo naozaj rušno. Tom Cruise natáčal motocyklovú naháňačku a neďalekú skupinu zvedavcov obdaroval niekoľkými úsmevmi.

Pokiaľ vás zaujímajú všetky novinky ohľadom pripravovaného, už v poradí šiesteho filmu z úspešnej série Mission: Impossible, tak vám určite neunikol ani náš nedávny článok s vôbec prvými fotografiami z natáčania v uliciach Paríža, kde sa Tom Cruise premával na motocykli a priviazaný lanami predvádzal ďalší zo svojich krkolomných akčných kúskov. Po obrázkoch však máme konečne k dispozícii aj video. V ňom sa síce žiadneho extrémneho kaskadérstva nedočkáme, minimálne jeden úsmevný moment však dozaista ponúkne. Hlavná herecká hviezda sa totiž popri prípravách na akúsi motocyklovú naháňačku stíha v pohode venovať aj zvedavým fanúšikom naokolo, ktorým niekoľkokrát so širokým úsmevom na tvári zamáva. Koniec koncov, presvedčiť sa môžete nižšie. Premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 26. júla 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia