Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 13:23
Čas čítania 0:00
Ján A.

Spoznáte ilustrácie domov známych režisérov podľa ich filmovej tvorby?

FILMY A SERIÁLY CHARLIE CHAPLIN
Uložiť Uložené

Umelec pripravil zaujímavé návrhy spojením slávnych mien a ešte slávnejších filmov.

Kto z nás v priebehu života nepremýšľal o luxusnom živote celebrít z Hollywoodu? Za čo najviac utrácajú? Na vrchu pomyselného rebríčku stoja samozrejme miliónové vily v najlukratívnejších štvrtiach. Šikovný ilustrátor Federico Babina dostal perfektný nápad a prepojil architektúru s filmovou tematikou. Vznikli tak úchvatné vizualizácie, v ktorých vidíme typické prvky najlepších filmov svetoznámych režisérov. Perspektívny autor predstavil už viac zaujímavých projektov, viac obrázkov nájdeš na tomto odkaze.

V netradičnej tvorbe uvidíte aj sídla starších legendárnych ikon, ktoré spravili nemalú revolúciu vo svojich žánroch. Presnejšie, smerujem k menám, ako Alfred Hitchcock a Charlie Chaplin. Prednedávnom sme mali na našom webe zaujímavý článok práve o druhom menovanom. Snáď nikoho ani neprekvapí, že aj George Lucas, otec univerza Star Wars, získal vlastnú vizualizáciu. Dostaneme sa však aj k mladším režisérom. Tim Burton, ktorý je charakteristický svojimi temnými rozprávkami, dostal taktiež veľmi tajomný a pre neho príznačný príbytok. Sľúbené ilustrácie nájdete nižšie pod článkom. Ktorý obrázok podľa vás vystihuje najviac tvorbu jednotlivých režisérov? 

Domov
Zdieľať
Diskusia