Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 13:57
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Utiahne Laura z Logana svoj vlastný film? Producenti sú presvedčení, že áno a chystajú plány pre pokračovanie jej príbehu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Filmy o X-Men rozhodne nekončia. Nájde sa medzi nimi miesto aj pre Lauru?

Článok odporúčame čítať v prípade, že ste už videli Logana. Keď do kín pred pár mesiacmi dorazil Logan, čoby posledný výstup Hugha Jackmana a Patricka Stewarta v ikonických úlohách Wolverina a Charlesa Xaviera, diváci opäť raz pochopili, že komiksový žáner nie je len o množstve farieb, humoru a masívnych explóziách. Režisér James Mangold si nás R-kovou rozlúčkou s týmito postavami jednoducho získal a nejedno oko nezostalo po premiére suché. Nesmieme ale zabúdať na X-23 a.k.a. Loganovu dcéru, ktorú fantastickým spôsobom stvárnila mladunká Dafne Keen.

Jej bravúrny výkon chválili azda všade, takže sa začala skloňovať otázka, či sa ešte niekedy dočkáme mladej Laury v X-Men univerze. Mangold so štúdiom hovoril o možnom spin-offe či začlenení Laury do sveta X-Men ešte predtým, než dokončil Logana. Pozitívne ohlasy donútili štúdio nad týmto krokom reálne uvažovať, takže aj producent Hutch Parker bol po premiére (čierno-bielej) Noir verzie Logana o niečo zhovorčivejší. 

Utiahne Laura z Logana svoj vlastný film? Producenti sú presvedčení, že áno a chystajú plány pre pokračovanie jej príbehu
Zdroj: 20th Century Fox

Podľa jeho slov sa Laury ešte určite dočkáme, no všetko vraj potrebuje čas. Taktiež sa vyjadril, že je vysoko nepravdepodobné, aby sme ju videli v Dark Phoenix, keďže film sa má odohrávať v 90. rokoch minulého storočia, zatiaľ čo Logan v roku 2029. Rovnako nezabudol spomenúť, že Manglod by veľmi rád pokračoval v tvorení tohto sveta a nepochybuje o tom, že jeho štýlom rozprávania, výstavbou deja a množstvom komiksových podkladov by sa mu podarilo vytvoriť kvalitný a plnohodnotný samostatný film s Laurou v hlavnej úlohe.

Momentálne herečka Dafne Keen nakrúca road-movie s názvom Ana, kde si zahrá po boku Luiza Guzmana (Narcos). Ich postavy sa náhodne stretnú, spriatelia a spoločne vydajú na dlhú cestu so snahou zachrániť Guzmanovu postavu pred bankrotom (alebo niečím ešte horším). Viac o snímke sme si povedali v tomto článku. Pokiaľ by sme si to teda mali celé nejako zhrnúť, tak môžeme povedať, že ak by sme ešte niekedy mali Lauru vidieť, pravdepodobne pôjde o voľné pokračovanie Logana, kedy mladí mutanti musia byť stále na úteku aj napriek tomu, že sa im podarilo prekročiť kanadskú hranicu. Do úvahy ešte pripadá snímka The New Mutants, keďže sme stále nedostali oficiálnu informáciu o tom, v akom časovom období sa bude odohrávať. Aký je váš názor? Utiahne Dafne vlastný film? V akom filme zo sveta X-Men by ste ju prípadne chceli vidieť?

Domov
Zdieľať
Diskusia