Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. augusta 2017, 15:39
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Režisér Marc Webb prezradil, aké boli pôvodné plány s The Amazing Spider-Man 3. Doraziť mala aj tímovka Sinister Six plná záporákov

FILMY A SERIÁLY AMAZING SPIDER-MAN
Uložiť Uložené

Namiesto pokračovania sme však dostali ďalší reboot.

Ešte skôr než The Amazing Spider-Man 2 prišiel do kín, bolo potvrdené, že Webb sa ujme aj posledného filmu pripravovanej trilógie. Druhému pokračovaniu sa však nedarilo tak, ako Sony predpokladalo a film si odniesol vlnu kritiky. Tým zhasla nádej pre tretiu časť a Sony sa obrátilo na Marvel Cinematic Universe. Výsledkom bol Spider-Man: Homecoming od režiséra Jona Wattsa v hlavnej úlohe s Tomom Hollandom.

Marc Webb v interview pre Den of Geek hovorí, že Chris Cooper sa mal vrátiť ako Norman Osborn a v potrebných prípadoch aj ako Green Goblin. Normanovu hlavu zmrazili, a tak ho chceli priviesť späť k životu. Ďalej spomínajú postavu menom The Gentleman, ale to všetko bola budúcnosť, na ktorú mysleli príliš skoro. Režisér navyše dodal, ako bol na tom Sinister Six: „Áno, bavili sme sa o tom. Chceli spraviť film o Sinister Six ešte skôr, než by vyšiel tretí diel.“ Aj keď Webb neľutuje konečnú podobu filmov, za ich zlyhanie berie plnú zodpovednosť. Priznal, že ak by mal šancu natočiť ich znova, spravil by pár vecí inak, a na celom projekte by strávil viac času. Teraz aspoň vieme, čo si Webb pre nás chystal v treťom pokračovaní. Ktovie, pri dnešnom rebootovaní sa ho možno raz dočkáme.

Režisér Marc Webb prezradil, aké boli pôvodné plány s The Amazing Spider-Man 3. Doraziť mala aj tímovka Sinister Six plná záporákov
Zdroj: Marvel Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia