Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 14:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kingsman: The Golden Circle sa pár dní pred očakávanou premiérou pripomína dvojicou akčných a vtipných ukážok. Kino je jednoducho povinnosť

FILMY A SERIÁLY KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE
Uložiť Uložené

Vynikajúce obsadenie, talentovaný režisér a prísľub šialene akčnej zábavy. Na pokračovanie Kingsman: The Secret Service sa nedá netešiť.

Obrovská spŕška lákavých plagátov a všemožných obrázkov z posledného obdobia nám dala akú-takú nádej, že by sme sa pred očakávanou premiérou akčnej komédie Kingsman: The Golden Circle ešte mohli dočkať nejakého toho traileru. No asi ani vo sne by nám nenapadlo, že sa nám snímka necelý týždeň pred jej vstupom do svetových kín pripomenie rovno dvojicou celkom nových ukážok. Rozhodne sa však nesťažujeme, práve naopak. Obe nižšie priložené videá totiž disponujú šialenou akciou, humorom a originalitou, vďaka čomu nás iba definitívne utvrdzujú v názore, že výlet do najbližšieho kina určite nebude krokom vedľa. Veď posúďte sami.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa opäť zameria na členov tajnej agentúry menom Kingsman, ktorí budú čeliť ďalšej veľkej výzve. Keď sa po zničení ich centrály stane celý svet rukojemníkom tajomnej zločineckej organizácie The Golden Circle, sú nútení hľadať pomoc v Spojených štátoch, kde operuje spojenecká špionážna agentúra s názvom Statesman, sídliaca v priestoroch texaskej pálenice alkoholu. V novom dobrodružstve tak uvidíme, ako si hrdinovia z prvého filmu siahnu až na úplné dno svojich síl, budú prekonávať vlastné limity a spolupracovať s americkou organizáciou, aby spoločne porazili bezohľadného nepriateľa v podaní nesmierne inteligentnej kriminálničky Poppy (Julianne Moore). Iba tak totiž môžu zachrániť svet, čo sa pre nášho obľúbeného Eggsyho (Taron Egerton) stáva už tak trochu zvykom.

Režíruje talentovaný Matthew Vaughn (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Stardust), ktorému so scenárom vypomohla jeho dlhoročná kolegyňa Jane Goldman, no a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme ukáže napríklad aj Colin Firth, Mark Strong, Sophie Cookson, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum, Jeff Bridges či Sir Elton John. Premiéra snímky Kingsman: The Golden Circle je naplánovaná na 21. septembra (září) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na najnovšie ukážky? Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia