Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Annabelle nám doručí thriller The Silence o záhadných obludách žijúcich v podzemí, ktoré začnú masakrovať ľudí

FILMY A SERIÁLY THE SILENCE
Uložiť Uložené

Adaptácia knižného bestselleru s Mirandou Otto a Stanleym Tuccim dorazí budúci rok.

Spoločnosť Global Road Entertainment zakúpila práva na napínavý thriller The Silence. Ide o adaptáciu románu Tima Lebborna (Star Wars: Into The Void) a režírovať ho bude John Leonetti, ktorý nám doručil duchariny, ako Annabelle či Wish Upon. V hlavných úlohách sa predstavia Stanley Tucci (Spotlight), Miranda Otto (Pán prsteňov: Dve veže, Annabelle: Creation), Kiernan Shipka (Mad Men) či John Corbett (Sex and the City).

Režisér Annabelle nám doručí thriller The Silence o záhadných obludách žijúcich v podzemí, ktoré začnú masakrovať ľudí
Zdroj: Warner Bros./New Line Cinema

The Silence je príbehom rodiny, ktorá sa snaží prežiť vo svete plnom smrtiacich prastarých monštier. Tie boli dekády chované v úplnej tme v podzemnom komplexe jaskýň a dokázali loviť najmä vďaka svojmu silnému sluchu. Rodina síce nájde útočisko na odľahlom bezpečnom mieste, ale všetci jej členovia tušia, že invázia záhadných kreatúr je neodvratná. Čo však zostane zo sveta, keď bude po všetkom? Podľa tvorcov nás čaká presvedčivý a drsný zážitok. Premiéra je naplánovaná na rok 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia