Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Heath Ledger mal o návrat k postave Jokera obrovský záujem. Jeho predčasné úmrtie ale zmarilo všetky plány

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po úspešnom Temnom rytierovi sa všetci pýtali, kam asi mohol Joker zmiznúť. Skončil v známom Arkham Asylum? Alebo jednoducho utiekol?

Záver snímky The Dark Knight v nás svojho času vyvolal viacero otázok. Väčšina z nich sa samozrejme týkala šialeného Jokera, no bohužiaľ z dôvodu tragického úmrtia milovaného Heatha Ledgera naše dohady nemohli byť nikdy potvrdené. Pokiaľ by ale Ledger naďalej žil, je viac než isté, že by si rolu psychopatického Jokera opätovne zopakoval.

K podpísaniu zmluvy sa síce ešte nestihlo vôbec schyľovať, ale odozva kritikov a divákov na jeho fenomenálny výkon v kombinácii s hercovým nadšením z natáčania hovoria samé za seba. V interview s Ledgerovou sestrou Kate k propagácii dokumentárnej snímky I Am Heath Ledger sme sa dozvedeli o srdcervúcom poslednom rozhovore s jej zosnulým bratom

O rozhovore so svojím bratom prezradila: „Noc predtým než zomrel som s ním hovorila a spoločne sme sa smiali a žartovali. Bol nesmierne hrdý na prácu, ktorú v Batmanovi vykonal. A viem, že s ním mal ešte plány. Prácu s Chrisom Nolanom, Christianom Baleom a Garym Oldmanom jednoducho miloval. Pri natáčaní zažíval svoje najlepšie chvíle. Keď sa na Vianoce vrátil domov, nemohol sa dočkať momentu, kedy nám všetko rozpovie. Napodobňoval (Jokerov) hlas a smiech a ukazoval mi všetky svoje kroky. Bolo nám spolu úžasne."

Domov
Zdieľať
Diskusia