Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 12:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Venomovi rozbieha štúdio Sony práce na ďalšej komiksovej sólovke.

Solóvka komiksového záporáka menom Kraven the Hunter už našla svojho scenáristu. Bude ním Richard Wenk, známy napríklad akčňákom The Equalizer či westernom The Magnificent Seven.

Kraven, vlastným menom Sergei Kravinoff, sa prvýkrát objavil v komikse so Spider-Manom v roku 1964. Kraven je skvelým lovcom a dokáže loviť divoké šelmy ako pomocou zbraní, tak aj holými rukami. A k tomuto účelu používa sérum na zvýšenie jeho sily. Je posadnutý Spider-Manom a túži ho uloviť.

Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer
Zdroj: Marvel Comics

Kravenov film bude súčasťou tzv. "Sony's Marvel Universe", teda spoločného vesmíru, kde uvidíme komiksové postavy Marvelu, na ktoré vlastní práva štúdio Sony.

Do tohto univerza spadá aj blížiaci sa Venom s Tomom Hardym (do našich kín dorazí 4. októbra/říjen 2018). a Silver & Black. Ten sa bude zameriavať na dvojicu ženských hrdiniek, a síce špiónku Silver Sable a zlodejku Black Cat.

Štúdio plánuje do týchto filmov zatiahnuť aj Spider-Mana v podaní Toma Hollanda, hoci ten má zatiaľ zmluvu len na dva ďalšie filmy. Najbližšie ho uvidíme v sequeli pre Homecoming s názvom Spider-Man: Far From Home.

Domov
Zdieľať
Diskusia