Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 13:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Moderátori si urobili srandu z Lady Gaga a jej 100x opakovanej ďakovnej reči za A Star is Born

Moderátori si urobili srandu z Lady Gaga a jej 100x opakovanej ďakovnej reči za A Star is Born
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY LADY GAGA
Uložiť Uložené

Slávnostný večer sa nezaobišiel aj bez humoru.

76. ročník Zlatých glóbusov moderovala dvojica v zložení Andy Samberg a Sandra Oh. Tí sa počas svojej úvodnej reči venovali mnohým témam, pričom si stihli „nenápadným“ spôsobom vystreliť zo slávnej speváčky a herečky Stefani Germanotta, ktorú väčšina ľudí pozná pod pseudonymom Lady Gaga.

Ako zrejme vieš, Gaga si nedávno zahrala v dráme s názvom A Star Is Born, kde stvárnila postavu začínajúcej speváčky Ally. Jej talent vo filme objavila country hviezda Jackson Maine (Bradley Cooper), ktorý do jej života priniesol slávu, lásku, ale aj množstvo bolesti.

Pri promovaní filmu Gaga častokrát opakovala frázu o sto ľuďoch nachádzajúcich sa v miestnosti. Podľa jej názoru stačí, aby zo spomínaného množstva v tvoje schopnosti verila jedna jediná osoba, čím odkazovala na charizmatického Bradleyho Coopera. Na jej slovách by nebolo nič zvláštneho, pokiaľ by rovnakú vetu pred médiami neopakovala stále dokola.

Táto menšia kompilácia hovorí azda sama za seba

Práve na vyššie prezentovanú frázu nadviazali aj Sandra Oh a Andy Samberg. Moderátori si dali veľmi dobre záležať na tom, aby jej slová zopakovali rovno dvakrát po sebe. Lady Gagu samozrejme ich humorný výstrelok pobavil a na dvojicu moderátorov s úsmevom na tvári zakričala: „Je to pravda!“.

Odporúčané
Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) 8. júla 2022, 10:30

Dráma A Star Is Born bola v rámci slávnostného večera nominovaná v piatich kategóriách. Najlepší film – dráma, Najlepší filmový režisér (Bradley Cooper), Najlepší ženský výkon vo filme – dráma (Lady Gaga), Najlepší mužský herecký výkon vo filme – dráma (Bradley Cooper) a Najlepšia pieseň vo filme (Shallow). Z nominácií však dokázala zvíťaziť len v poslednej menovanej kategórii.

Záznam z úvodu večera (spomínaný vtip nájdeš v čase 4:30)

Domov
Zdieľať
Diskusia