Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 14:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Irishman dorazí do kín a na Netflix už na jeseň! Oznamuje to tajomný teaser trailer

Irishman dorazí do kín a na Netflix už na jeseň! Oznamuje to tajomný teaser trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Novinku Martina Scorseseho s nabitým hereckým obsadením určite uvidíme ešte tento rok.

Počas oscarovej noci sme dostali aj „nový“ trailer pre Levieho kráľa, neukázal však ani sekundu nových záberov. O čosi viac nás zaujal prvý teaser pre Irishmana od Martina Scorseseho. Stále sme z neho nevideli ani sekundu, no aspoň sme začuli hlasy hlavných hereckých predstaviteľov. Na konci videa nás potešila správa, že najnovšia gangsterka Scorseseho dorazí aj do kín, a to už túto jeseň (podľa všetkého v októbri). My dúfame, že nepôjde len o americké kiná a film si užijeme aj u nás na Slovensku a v Čechách. 

Oznamovacie video je naozaj štýlové a je z neho cítiť, že nepôjde len o konverzačnú drámu. Môžeme sa tešiť aj na akciu a klasické mafiánske prvky. Prvá polovica filmu by pritom mala obsahovať takmer výhradne omladené tváre hercov, a to vďaka moderným technológiám a počítačovým efektom. 

V adaptácii románu I Heard You Paint Houses od Charlesa Brandta uvidíme Roberta De Nira, Joea Pesciho, Al Pacina, Annu Paquin, Harveyho Keitela, Bobbyho Cannavalea, Jesseho Plemonsa či Jacka Hustona. Príbeh rozpráva o mafiánskom nájomnom vrahovi Frankovi "The Irishman" Sheeranovi, človekovi, ktorý má veľmi zaujímavé informácie o zmiznutí a smrti vodcu odborov Jimmyho Hoffu. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

O scenár sa postaral Steven Zaillian (Schindlerov zoznam). Projekt patrí medzi Scorseseho vysnívané tituly a sfilmovať sa ho snažil už dlhé roky. Snímka je v posprodukcii už od marca 2018, takže je nepochybné, že dotvoriť tie efekty dáva trikárom nesmierne zabrať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia