Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 13:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Filmoví nerdi natočili trailery veľkofilmov za pár dolárov. Jon Snow bojuje s bagetou a Thanosove brnenie je vyrobené z kurčaťa

Filmoví nerdi natočili trailery veľkofilmov za pár dolárov. Jon Snow bojuje s bagetou a Thanosove brnenie je vyrobené z kurčaťa
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME GAME OF THRONES PÁN PRSTEŇOV
Uložiť Uložené

Celovečerné verzie by sme asi nezvládli, no trailery nás pobavili.

Ako by vyzerali slávne filmy a seriály bez poriadneho rozpočtu? Na túto otázku odpovedá YouTube kanál Studio 188 stojaci za množstvom skutočne zábavných videí s označením „low cost trailer“.

Trilógia Pán prsteňov jednoznačne patrí medzi vrcholnú tvorbu v žánri fantasy. Bez štedrého rozpočtu by ale nikdy nedosiahla svoju kvalitu a slávu. Mocný čarodejník Saruman by napríklad musel veštiť z obyčajnej tekvice a Aragorn by bol nútený miesto Elendilovho meča Narsilu bojovať s klobásou.

Lepšie by na tom bez poriadneho rozpočtu nebol ani populárny seriál Game of Thrones. Jon Snow bojujúci s bagetou by veľa nepriateľov nezabil a Sansa, ktorá má miesto ryšavých vlasov na hlave niekoľko párkov, nepôsobí príliš sympaticky.

Kanál Studio 188 nás ďalej pobavil aj paródiou na trailer k očakávanej komiksovske Avengers: Endgame. V nej helmu Iron Mana nahradil melón, Thanosove brnenie tvorilo grilované kura so škrupinou od vajca a Black Widow sa zmenila na nepoznanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia