Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 1:36
Oskar Almássy

Robert Pattinson označil scenár k filmu Christophera Nolana za neskutočný. Čítať ho mohol len sám a v zamknutej miestnosti

Robert Pattinson označil scenár k filmu Christophera Nolana za neskutočný. Čítať ho mohol len sám a v zamknutej miestnosti
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY HILLBILLY ELEGY TENET
Uložiť Uložené

Prinášame novú várku filmových a seriálových správ.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Robert Pattinson označil scenár k Nolanovmu filmu za neskutočný

Herec Robert Pattinson, ktorý si v chystanom filme od Christophera Nolana zahrá jednu z hlavných úloh, prezradil, že keď prvýkrát čítal scenár, musel byť sám zavretý v miestnosti, aby bol zamedzený akýkoľvek únik informácií. Pattinson následne označil scenár za niečo neskutočné.

Robert Pattinson označil scenár k filmu Christophera Nolana za neskutočný. Pri jeho čítaní musel byť úplne sám
Robert Pattinson označil scenár k filmu Christophera Nolana za neskutočný. Pri jeho čítaní musel byť úplne sám Zdroj: A24

V chystanej snímke Rona Howarda si zahrá Amy Adams

Amy Adams si zahrá v pripravovanom filme Hillbilly Elegy od režiséra Rona Howarda (Rush, A Beautiful Mind). Ten bude adaptáciou memoárov amerického autora menom J. D. Vance. Knižný bestseller priniesol pohľad na kultúru v kríze očami človeka, ktorý na vlastnej koži zažil a prekonal chudobu či útrapy bielej robotníckej triedy v Spojených štátoch. Scenár dostala na starosti Vanessa Taylor (The Shape of Water) a natáčanie pod hlavičkou Netflixu by malo začať ešte tento rok.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Focus Features

Režisér Krstného otca chystá epické sci-fi

Legendárny režisér Francis Ford Coppola (The Godfather, Apocalypse Now) je pripravený natočiť svoje dlho pripravované sci-fi Megalopolis. Ide o epický post-apokalyptický príbeh, ktorý bol napísaný už začiatkom 80. rokov a v jeho centre sa nachádza architekt, snažiaci sa zrekonštruovať utopickú verziu New Yorku. Hlavnú úlohu by si mohol zahrať Jude Law a Coppola by chcel začať natáčať v priebehu tohto roka.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Režisér Posledného samuraja vnadí na svoju biografickú novinku

Spoločnosť Roadside Attractions zverejnila nový trailer pre snímku Trial by Fire. Jej príbeh vychádza zo skutočných udalostí a hovorí o pute medzi väzňom odsúdeným na smrť (Jack O’Connell) a ženou z Houstonu (Laura Dern), ktorá bojuje za jeho slobodu po tom, čo v prípade objaví sporné metódy a nelogické závery. Režíruje Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond) a premiéra je naplánovaná na 17. mája (květen) 2019.

Vojnová novinka Sama Mendesa natočená na jeden záber?

Vojnová dráma 1917 od Sama Mendesa (American Beauty, Skyfall) by mala byť údajne natočená vo forme jedného neprerušovaného záberu. Premiéra je momentálne naplánovaná na 25. decembra (prosinec) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Entertainment

Michael Bay končí so sériou Transformers

Producent Lorenzo Di Bonaventura potvrdil, že Michael Bay už nemá záujem o natočenie Transformers filmu. Tiež dodal, že okrem pokračovania Bumblebeeho sa pracuje aj na inej snímke z tohto sveta. Tá však nebude pokračovaním Transformers: The Last Knight, ako bolo nedávno naznačené, ale ponúkne celkom iný príbeh. Áno, pán Bonaventura tak svoje tvrdenie o TF 6 zmenil už po 2. či 3. raz.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia