Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Aupark. 
23. októbra 2019, 17:28
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Slováci už nakupujú vianočné darčeky. Čo ich pod stromčekom poteší najviac?

MÓDA
Uložiť Uložené

Niektorí myslia na Vianoce už teraz, iní sa otvorene priznávajú, že si všetko nechávajú na poslednú chvíľu. Do ktorej skupiny patríš ty?

Nákupné centrá už naznačujú, že sa blížia Vianoce. Síce máme pred sebou ešte dva mesiace, kým sa s najbližšími stretneme pri štedrovečernom stole a následne aj pri stromčeku, niektorí však v snahe vyhnúť sa stresu nakupujú darčeky už teraz. My sme sa rozhodli počas obyčajného pondelka vybehnúť do Auparku Bratislava, aby sme sa náhodných okoloidúcich opýtali, či už rozmýšľajú nad tým, čo kúpia. 

Podľa očakávaní by sme mohli Slovákov rozdeliť na dve skupiny – prvá je tá, ktorá si všetko necháva na poslednú chvíľu, druhá už teraz pomaly nosí domov darčeky pre blízkych, aby mali v decembri pokoj. 

V prípade, že patríš do druhej skupiny, máme pre teba jeden skvelý tip, už najbližší víkend sa totiž bude konať práve v Auparku jesenné kolo udalosti Hriešne dobré nákupy. So zľavovými kupónmi môžeš od štvrtka 24. do nedele 27. októbra nakupovať kúsky od svetových módnych značiek za výhodné ceny. Samozrejme, k dispozícii budú aj iné zaujímavé ponuky na služby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia