Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 12:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sako zo second handu za 3 eurá aj Chanel výbava za tisícky eur. Koľko zaplatili známe osobnosti za outfity na Fashion LIVE! 2019?

MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Známych osobností sme sa opäť pýtali, čo majú na sebe a koľko to stálo.

 

Fashion Live! patrí medzi najobľúbenejšie módne udalosti na Slovensku. Každoročne privíta okrem šikovných domácich dizajnérov aj množstvo známych osobností. My sme sa opäť vybavili kamerou a mikrofónom, aby sme zistili, čo majú na sebe a akým spôsobom už siedmy ročník módneho podujatia poňali. 

Niektorí stavili na second handy, iní siahli po high end značkách ako Chanel. Vo všeobecnosti však prevládali skôr kúsky oblečenia prispievajúce k udržateľnosti našej planéty, keďže si verejnosť uvedomuje, aký dopad môže mať ľahostajný prístup. 

Slováci stavili aj na módne kúsky od lokálnych dizajnérov a okrem samotnej kontroly outfitov sme sa respondentov pýtali aj na to, akým spôsobom pristupujú ku veciam, ktoré im ležia v skrini a už ich nenosia. Viac sa už ale dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Flanelové košele, motorkárske bundy či nadrozmerné svetre. Priprav sa na jeseň v štýle Grunge  Flanelové košele, motorkárske bundy či nadrozmerné svetre. Priprav sa na jeseň v štýle Grunge 8. októbra 2019, 11:06
Domov
Zdieľať
Diskusia