Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 8:28
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny. Ukázala, v akom neporiadku žije dievča s miliónom followerov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na internete pri tom svoj život prezentuje ako luxusný.

Nahnevaná majiteľka bytu odhalila dvojitý život populárnej influencerky z Číny. Ukázala v akom neporiadku žije, pričom na sociálnych sieťach svoj život prezentuje ako očarujúci a luxusný, informuje BBC.

Video, ktoré majiteľka nahrala v byte blogerky Lisy Li, sa stalo virálnym, na zemi sú odpadky, plesnivé jedlo, psie výlučky. Influencerka, ktorá má na sociálnych sieťach viac než milión followerov, sa za túto skutočnosť ospravedlnila.

 

Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije
Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije Zdroj: pear video

Lisa Li je v Číne známa ako „online celebrita“ na populárnom blogu Sina Weibo. Jej profil je zaplnený cestovnými dobrodružstvami, večierkami a drahým jedlom. Odkedy sa však na internete objavilo video jej bytu, je známa z iných dôvodov.

Potom, čo Lisa vytrvalo ignorovala telefonáty majiteľky bytu, to už nevydržala a celému internetu poskytla prehliadku skutočného života influencerky. Dodala tiež, že byt nie sú ochotné upratať ani profesionálne upratovačky. K dobrému menu Lisy nepomohla ani skutočnosť, že neplatí za energie.

 

Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije
Majiteľka bytu odhalila dvojitý život influencerky z Číny s miliónom followerov. Ukázala v akom neporiadku žije Zdroj: Sina Weibo

Majiteľka bytu spomenula, že nemá na výber a tieto problémy bude nútená riešiť s políciou, ak sa Lisa neozve. Potom, čo video z jej bytu videli milióny ľudí, sa zrazu v opäť ozvala a objavila.

 

Namiesto toho, aby problém riešila cez sociálne siete, sa s majiteľkou bytu stretla a osobne sa jej ospravedlnila. Prijala všetku zodpovednosť za stav bytu, pričom povedala, že správam a telefonátom sa nevyhýbala, ale v množstve notifikácií sa jej stratili. Sľúbila, že byt sama uprace.

Odporúčané
Ruskú influencerku našli rodičia mŕtvu v cestovnom kufri v jej prenajatom byte Ruskú influencerku našli rodičia mŕtvu v cestovnom kufri v jej prenajatom byte 30. júla 2019, 18:44
Domov
Zdieľať
Diskusia