Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Markíza.
27. septembra 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Slovensko hľadá ďalšiu SuperStar. V hre je 75-tisíc eur a šanca stať sa speváckou ikonou

REFRESHER SUPERSTAR
Uložiť Uložené

4. a 5. októbra sa bude v Bratislave konať casting, ktorý ti môže zmeniť život, minimálne však dostaneš možnosť nechať si ohodnotiť svoj talent odborníkmi, prípade zabojovať o 75-tisíc eur.

SuperStar je pravidelnou stálicou televízie Markíza a tvorcovia už teraz usilovne pracujú na ďalšom pokračovaní. Spevácka súťaž za viac ako 15 rokov vyprodukovala množstvo talentov, ktoré sa neskôr uchytili v rádiách, na YouTube a, samozrejme, aj v oblasti živých vystúpení.

Tí najlepší si vďaka nej vytvorili stabilnú kariéru, produkujú albumy a v konečnom dôsledku si užívajú možnosť, ktorú dostali práve od televíznej šou. Za všetkých môžeme spomenúť napríklad mená ako Emma Drobná, Ben Cristovao, Celeste Buckingham, Zdenka Predná, Miro Jaroš, Peter Cmorík alebo Adam Ďurica. Každý z nich a mnoho ďalších sa z pódia SuperStar dokázali prebojovať do uší Slovákov aj vlastnou tvorbou.

Ako už iste vieš, jedinečnú príležitosť nedostane len celkový víťaz, ale aj všetci ostatní finalisti, ktorí budú mať možnosť ukázať svoj spevácky talent a schopnosti. Už tradične bude výkony hodnotiť odborná porota, prvý krok musíš iniciatívne urobiť ty sám. 

4. a 5. októbra sa bude v Bratislave konať casting, ktorý ti môže zmeniť život. Minimálne však dostaneš možnosť zabojovať o 75-tisíc eur. Prihlásiť sa môžeš prostredníctvom elektronického formulára už dnes na casting.markiza.sk, alebo priamo na mieste počas dvoch dní v hoteli Sheraton v hlavnom meste. Registrácia pre nádejných spevákov bude otvorená od 10:00 do 15:00. Stačí, ak si prinesieš svoj talent, odhodlanie a sebaistotu.

Domov
Zdieľať
Diskusia