Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou adidas.
7. októbra 2019, 21:27
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu

ŠPORT ADIDAS
Uložiť Uložené

Najprv spoločný beh a potom poriadna párty. Taká bola otvárčka nového priestoru adidas RUNBASE v stovežatej Prahe.

Značka adidas je dlhodobo aktívna aj v športových oblastiach, ktoré priamo nesúvisia s oblečením. Tentokrát sme sa dočkali otvorenia jedinečného priestoru v pražskom Karlíne, ktorý sa stáva oficiálnou mekkou pre všetkých športových nadšencov. adidas RUNBASE je miestom pre každého vášnivého športovca – absolvovať môžeš bežecké aj silové tréningy, hodiny jogy, workshopy a početné komunitné akcie. A to všetko úplne zadarmo v prípade, že si členom adidas Runners. 

Veľkolepú otváračku máme oficiálne za sebou a chýbať sme nemohli ani my. Priestor sme pokrstili spoločným behom, ktorého sa zúčastnilo viac ako 300 ľudí, večer zábavu rozprúdil so svojou rapovou show Paulie Garand. Následne sme mali počas celého víkendu možnosť vyskúšať si jednotlivé typy tréningov.

adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle Zdroj: adidas
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu. Absolvovať môžeš aj regeneráciu a precvičovanie mysle Zdroj: adidas

Dozvedeli sme sa aj to, že adidas RUNBASE nebude len o náročnej fyzickej záťaži. Je pripravený poskytnúť zázemie pre prípravu postavenú na 5 základných pilieroch – pohyb, myseľ, regenerácia, výživa a doplnky, resp. oblečenie. Každý jeden športový výkon je totiž aj o psychickej príprave a prispôsobení kúskov oblečenia aktivitám. 

RUNBASE sa zároveň stáva domovom pre bežeckú komunitu adidas Runners Prague a rozširuje tak pomyselnú runningovú mapu českého hlavné mesta o kľúčový bod.

Jedinou podmienkou na to, aby si sa mohol dostať do RUNBASE Prague, je členstvo v adidas Runners Prague a registrácia na tréningy cez bezplatnú aplikáciu adidas Running. Vítaný je každý – profesionáli aj začiatočníci, unavení aj plní energie. Všetky ďalšie dôležité informácie vrátane rozvrhu tréningov nájdeš na Facebooku v skupine adidas Runners Prague.

Domov
Zdieľať
Diskusia