Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2019, 8:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tesla plánuje otvoriť pobočku na Slovensku už budúci rok. Elon Musk to oznámil na Twitteri

TECH ELON MUSK
Uložiť Uložené

Musk chce vzdať poctu Nikolovi Teslovi.

Najpopulárnejší výrobca elektromobilov na svete by mal v budúcom roku otvoriť prvé predajné miesto aj na Slovensku. Na Twitteri to oznámil zakladateľ spoločnosti Elon Musk, pre ktorého je motiváciou priniesť značku Tesla do východnej Európy aj z úcty k vynálezcovi menom Nikola Tesla, po ktorom je pomenovaná. Keďže pochádza zo Srbska, Musk by bol hrdý, že dokáže jeho autá priniesť aj do oblasti jeho pôvodu.

Odporúčané
Tesla vraj porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk je zatiaľ radšej ticho. Toto je dôvod Tesla vraj porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk je zatiaľ radšej ticho. Toto je dôvod 19. septembra 2019, 9:27

„Dúfam, že na začiatku budúceho roka otvoríme na Slovensku, v Chorvátsku, Srbsku a vo väčšine východnej Európy,“ píše CEO spoločnosti na svojom profile. Tento príspevok vznikol ako odpoveď jednému zo slovenských používateľov, ktorý sa ho pýtal, kedy môžeme prvú pobočku u nás očakávať. 

Ešte na začiatku roka bolo v našej krajine registrovaných len približne 200 elektrických vozidiel tejto značky, keďže však Tesla stihla predstaviť aj cenovo dostupnejší model, očakáva väčší odbyt aj práve vo východnej Európe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia