Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 16:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zombieland 2 bude šialenou komédiou. Nový trailer je plný guľometnej zábavy a hláškujúcich postáv z jednotky

Zombieland 2 bude šialenou komédiou. Nový trailer je plný guľometnej zábavy a hláškujúcich postáv z jednotky
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Zombieland: Double Tap dorazí do kín už budúci mesiac.

Ruben Fleischer si po dvojke Venoma stihol expresne natočiť pokračovanie svojej zombie komédie z roku 2009 – Zombieland. Tentoraz s podtitulom Double Tap a o 10 rokov staršími postavami. Najnovší trailer sa zameriava práve na ne (a na niektoré nové), pričom láka na gro filmu. Zábava, zabíjanie zombies, hláškovanie, zbrane „hromadného ničenia“ a návrat do tohto šialeného sveta.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa postavy zmenili, rovnako ako samotná planéta a jej zákony. Priestoru na natočenie kvalitnej zábavy je tu požehnane. A keďže bol aj Venom zábavným filmom (aj keď s množstvom neduhov), veríme, že Fleischer aj tentoraz natočil komédiu, pri ktorej sa v kine slušne pobavíme. 



O deji sa toho veľa nevie. Obľúbená štvorka z jednotky sa bude presúvať naprieč USA, aby spoznala nových ľudí, nebezpečných nepriateľov a taktiež nové typy zombie. Zdá sa, že sa dočkáme aj novej romantickej linky, takže sa z toho môže vykľuť komediálny zombie road trip. Je pravdepodobné, že základná štvorka prežije, keďže už teraz si želajú natočiť o 10 rokov ďalší diel.

Odporúčané
Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) 28. októbra 2019, 17:42

Na scenári pracovali Rhett Reese s Paulom Wernickom (obaja Deadpool, Zombieland) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Zoey DeutchRosario DawsonLuke WilsonThomas Middleditch či Avan Jogia. Premiéra je u nás naplánovaná na 24. októbra (říjen) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia