Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti V4 Future Sports Festival 2019.
13. septembra 2019, 10:49
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku

TECH HRY
Uložiť Uložené

V4 Future Sports Festival 2019 je sviatkom pre hráčov a fanúšikov e-športu. Jeho víťazi si rozdelia odmenu vo výške 350 000 eur.

21. septembra budeš môcť navštíviť podujatie, počas ktorého uvidíš naživo schopnosti najlepších hráčov z V4. Hostiť ho bude technológiami nabitý pavilón výstaviska Hungexpo v Budapešti. Pod jeho strechou sa odohrá hneď niekoľko dôležitých súťaží. Medzi nimi nebude chýbať legendárny CS:GO, Royale Fortnite či FIFA retro duel, Gran Turizmo, Tekken 7 a NBA 2K20

Tešiť sa tak môžeš na komunitu hráčov a fanúšikov, ktorých čaká počas dvoch dní bohatý program. Cieľom organizátorov prestížneho podujatia V4 Future Sports Festival 2019

je formovať budúcnosť e-športu a vyniesť na svetlo talentovaných hráčov. Postarali sa, aby prebehlo na svetovej úrovni so  štedrou výhrou 350 000 eur, ktorú si úspešní súťažiaci rozdelia vo finále. Hlavný program podujatia #V4FSF pritom môžeš vidieť úplne zadarmo! 

Rozhodne si však nenechaj ujsť ani konferenciu, ktorá mu bude predchádzať už 20. septembra. Vstup na ňu je pre registrovaných účastníkov taktiež zadarmo a počuť na nej budeš môcť renomovaných spíkrov z oblasti e-športu.  Celý program bude vysielaný online na tejto stránke.  

Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku
Zdroj: Unsplash
Hráčsku elitu z krajín V4 pohostí Budapešť. Zaži podujatie, na ktorom spoznáš absolútnu špičku
Zdroj: v4futuresports
Domov
Zdieľať
Diskusia