Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Levity.
28. augusta 2019, 9:03
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Už dnes večer môžeš zažiť atmosféru pravej Ibizy priamo v Bratislave, vystúpi aj svetoznáma DJka Magdalena

Už dnes večer môžeš zažiť atmosféru pravej Ibizy priamo v Bratislave, vystúpi aj svetoznáma DJka Magdalena
Zdroj: Levity
REFRESHER
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeš na atraktívne priestory Edison Parku Bratislava, kvalitný zvuk aj svetlá.

Už dnes večer sa v priestoroch Edison Parku Bratislava uskutoční House Music & Melodic Techno party LEVITY, na ktorej sa predstaví svetoznáma nemecká Djka Magdalena z Diynamic Music, torej budú robiť doprovod domáci Art Inside, Bizzare, Emtydee a SJ YELLOW.

Atmosféra pravej Ibizy v Bratislave 

Ak si niekedy navštívil najznámejší party ostrov na svete, určite vieš, že to, čo sa odohráva na Ibize, nezažiješ nikde inde. Ide o nikdy nekončiace party, ktoré v rámci House Music, Techna alebo iných štýlov elektronickej hudby určujú smer a sprevádza ich atmosféra slobody, priateľstva a lásky.

Nie každý má príležitosť zbaliť sa a odcestovať, a tak máme pre teba dobrú správu,
dnes sa totižto v Bratislave koná udalosť LEVITY, kde vystúpi Magdalena, jedna z najpopulárnejších DJs na Ibize. Svetoznáma DJka má dokonca svoju vlastnú party “SHADOWS”,
na ktorej sa predstavili tie najväčšie mená ako Solomun, Tale Of Us a mnohí ďalší. Jej sety si už mali možnosť užiť návštevníci na festivaloch a parties ako Tomorrowland, Cercle, ADE či Diynamic Outdoor.

Kvalitný zvuk, svetlá aj projekcia

Party sa uskutoční v plne klimatizovaných priestoroch Edison Parku Bratislava na Prievozskej ulici, kde sa budeš môcť schuti vytancovať až do šiestej ráno. Chalani z LEVITY pripravili kvalitné ozvučenie nemeckej značky d&b Audiotechnik a svetelnú show v spojení s projekciou, o ktorú sa postará dvojica Nano VJS.

Začiatok párty je o 20:00, kedy začne hrať talentovaná DJka SJ YELLOW, po nej príde EMTYDEE, známy svojim projektom DARK ROOM. O polnoci sa predstaví headlinerka a po nej sa môžeš tešiť na skutočný sound of LEVITY. Postupne odohrajú svoje sety rezidenti a zakladatelia Art Inside a Bizzare. 

Už dnes večer môžeš zažiť atmosféru pravej Ibizy priamo v Bratislave, vystúpi aj svetoznáma DJka Magdalena

Viac aktuálnych informácií sa dozvieš na oficiálnej facebookovej udalosti a lístky si ešte posledných pár hodín môžeš zakúpiť v predpredaji. 

Domov
Zdieľať
Diskusia